Naar hoofdinhoud gaan

Doe maar niet gewoon
Outfits voor ieder figuur voor elke dag

Doe maar niet gewoon Outfits voor ieder figuur voor elke dag
Outfits voor ieder figuur voor elke dag2.853

Blijf jezelf

Iedereen is mooi en uniek, en dat vieren we! Zelfverzekerd zijn is belangrijk: weet wat je leuk vindt en wat je goed staat. Waarom het goed is jouw figuur te kennen? Zo kies je makkelijk voor comfortabele en veelzijdige items, waarmee je jouw lievelingskanten onderstreept. Of je nu een zandloperfiguur of een H-, V-, A- of O-figuur hebt: met een beetje inspiratie vind je looks waarin je er fantastisch uitziet én voelt.

O-vorm

Je onderlichaam is smaller en je hebt een wat breder middel: dan heb je een O-figuur. Een leuke look voor iedere dag is een een fit-and-flare kleedje met ruches en romantische volumineuze mouwen die jouw figuur mooi in balans brengen. Laarzen eronder met een hak en deze look kan eindeloos lang mee. Alternatief kies je een high-waist jeans en basic t-shirt, zo accentueer je jouw taille en je prachtige benen. Deze nonchalante look upgrade je door er simpelweg puntige enkellaarsjes bij aan te trekken. Doe dus maar niet gewoon, want jij bent allesbehalve gewoontjes.

Doe maar niet gewoon Outfits voor ieder figuur voor elke dag
Yasmin - Cute Beige Plaid Flared Look

A-vorm

Is het breedste gedeelte van je lichaam rond je heupen en heb je een smaller bovenlichaam, dan heb je een A-figuur. Korte, gebreide kleedjes zijn dan de uitkomst om het accent op jouw benen te leggen. Door er kniehoge laarzen bij aan te trekken, breng je nog meer lengte in je outfit en zie je er eenvoudig en relaxed uit. Met een high-waist bootcut jeans zit je altijd goed, de uitlopende pijpen brengen evenwicht in je look. In combinatie met een crop top en puntige laarzen, zet je jouw figuur heel eenvoudig maar prachtig in de kijker. Doe waar jij blij van wordt en laat zien wie je bent.

Mies - Basic Dark Denim Look
Mies - Cozy Knit Oversized Look