Schoenen voor dames16

Je hebt alle producten uit de categorie Schoenen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Schoenen

G-Star schoenen: wees de ster in het leven van alledag

De G-Star schoenen in een enkele zin omschrijven, blijkt heel moeilijk te zijn. Dit label komt dan ook met schoenen in talloze variëteiten. Naast sneakers en sandalen gaat het bijvoorbeeld ook om muiltjes en laarzen. Ook het aantal beschikbare stijlen zorgt ervoor dat deze schoenen zich op een wel heel ruim doelpubliek richten. De stijl gaat vloeiend over van casual naar stoer en elegant. Eens een sierlijk strikje, een andere keer het stoer gebruik van leder en opvallende lijnen. Toch zijn er nog steeds enkele overkoepelende kenmerken die de G-Star schoenen typeren.

De stijl van het G-Star schoeisel

Waar we dit label vooral kennen als een stedelijk denimmerk, kiezen ook de G-Star schoenen voor een coole en casual stijl. Ze sluiten perfect aan bij de denimstof zonder ook zelf in die jeanslook te moeten verschijnen, hoewel dat soms net wel het geval is. Met een brede selectie aan materialen zullen de G-Star schoenen dames als geen ander kunnen bekoren. Onder andere leer en textiel zijn graag van de partij, steeds omgeven door een nonchalante flair. Het comfortniveau is hierbij onbekritiseerbaar, ongeacht of zij kiezen voor de casual sneakers of eerder gaan voor grote veterlaarzen of elegante hakken.

G-Star footwear combineren

De G-Star dames schoenen zijn een ideale keuze voor vrouwen die graag een vleugje nonchalance aan hun stijl toevoegen. Hierbij blijft het kleurenpalet steeds authentiek terwijl het van grijs en zwart overgaat tot kleuren als bruin en blauw. Voor wie de G-Star schoenen wenst te combineren met een korte denim rok, zijn er de semi-hoge G-Star schoenen. Zij gaan eveneens goed samen met een oversized shirt. Voor een dappere metgezel tijdens een nachtelijk feestje kies je uiteraard voor de extra hoge hakken van G-Star. Ondanks hun terughoudendheid zet je al snel grote stappen op de dansvloer. Liever een tikkeltje zomers? Dan ga je voor de ballerina’s met flexibele zolen en lichtgewicht materialen. Zij doen het niet alleen goed op het strand maar ook op kantoor. In dat laatste geval combineer je ze wel best met een klassieke en donkere chino en een zijden tuniek. Zo kom je zowel zakelijk als vrouwelijk voor de dag. Kortom: voor iedere stijl en gelegenheid weten de G-Star schoenen wat extra’s toe te voegen.