Slippers voor dames36

Je hebt alle producten uit de categorie Slippers gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Slippers

Birkenstock slippers: de hele dag comfortabel buiten zijn

Ze zijn comfortabel, luchtig en passen perfect bij de vorm van de voet. Birkenstock slippers worden gedragen door beroemdheden zoals Leonardo DiCaprio of Julianne Moore, gebruikt door reizigers die prijs stellen op gemak, zijn geliefd bij mensen die veel tijd aan hun voeten besteden, maar ook de favoriet van mensen die gewoon van comfort houden. Elke schoen is een gebalanceerde mix tussen de anatomie van de voet en analyse van de juiste structuur om het gewicht van het hele lichaam op een optimale manier te ondersteunen en te verdelen. Ergonomisch onderzoek wordt gecombineerd met materialen die geschikt zijn om de voet te huisvesten in een beschermde en hygiënische omgeving.

Damesslippers van Birkenstock voor een minimalistische, modieuze look

Voor de meest uiteenlopende activiteiten zijn Birkenstock slippers geschikt. Bloggers en beroemdheden hebben herhaaldelijk getoond welke interessante stileringen te creëren zijn, waarbij in dit geval minimalisme de sleutel is tot een modieuze look. Dat maakt zelfs de eenvoudigste creaties met hun functionele en aantrekkelijke ontwerp ideaal voor een grootstedelijke uitstraling. Birkenstock slippers zijn daarom niet alleen te bewonderen aan de voet van vakantieganger, maar ook van die van fashionista's. Maar Birkenstock biedt niet alleen open schoenen; de talloze modellen sandalen en klompen zijn comfortabeler dan ooit en vormen samen met geplooide rokken, bell rokken en T-shirts de mooiste combinaties! Hip en super comfortabel.

Damesslippers van Birkenstock, van vroeg tot laat

Een gevoel van durf krijg je bij het dragen van Birkenstock slippers met spikes onder een mini-jurk of geheel zwarte of gescheurde shorts en tops. Of probeer deze heerlijk zittende slippers met leggings, T-shirts en leren damesjacks en je zult ongetwijfeld het gevoel krijgen dat je bij elke stap ‘rockt’. Vind je het prettig om vooral jezelf te zijn en geef je daarom de voorkeur aan onverslaanbaar gebruiksgemak? Dan heb je naast een kleurrijk maxi T-shirt, een paar leggings en een grote tas alleen nog maar je Birkenstock slippers nodig om van 's ochtends vroeg tot' s avonds laat op stap te gaan. Op het strand, in de stad of op een tuinfeest gaan ze uitstekend samen met denim of kanten shorts en een wit T-shirt. Ongeacht of je gaat voor klasse of comfort, met Birkenstock slippers kun je altijd goed uit de voeten!