ABOUT YOU Awards: -15% EXTRA op ALLES5

AYA15Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
Slippers1.078
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
ABOUT YOU Teenslipper 'Jody' in Bruin: voorkant
Exclusief

ABOUT YOU

€ 49,90
Beschikbaar in vele maten
Crocs Teenslipper 'Flip' in Wit: voorkant

Crocs

€ 29,90
  • +1
Beschikbaar in vele maten
Raid Teenslipper 'DORNEAH' in Zwart: voorkant

Raid

€ 34,90
Beschikbaar in vele maten
MARCO TOZZI Teenslipper in Roze: voorkant

MARCO TOZZI

€ 49,90
  • +1
Beschikbaar in vele maten
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Slippers: het bewijs dat eenvoud siert

Tijdens de zomerperiode krijgen lang niet alleen het weer en ons humeur een echte boost. De modieuze trends brengen dan immers heel wat extra’s, waarbij slippers nooit mogen ontbreken. In tegenstelling tot de koude seizoenen verliest de kleding steeds meer haar bedekkende rol en geniet men des te meer van die verwarmende zonnestralen. Slippers profileren zich dan ook als een ongecompliceerde zomerschoen die het niet alleen goed doet op het strand, maar ook ver daarbuiten. Uiteraard zijn ze ook uiterst comfortabel tijdens een strandwandeling, op het terras of wanneer je gewoon even geniet van een cocktail met de hipste meiden uit jouw stad.

Teenslippers boordevol gerieflijkheid

Slippers hadden vroeger wel eens het nadeel dat ze al snel voor irritatie zorgden. Deze lichtgewicht teenslippers worden dan ook gekenmerkt door hun brug die zich situeert tussen de grote en de aanliggende teen. Hierdoor waren ze vaak alleen geschikt voor op het strand. Die woelige tijd hebben ze echter al even achter zich gelaten. De introductie van nieuwe materialen en ontwerpen maakten het tot een zomerhit die nog steeds niet verdwenen is. Integendeel zelfs. Onder andere de toevoeging van riemen aan de zijkant van de teenslipper zorgt voor extra stevigheid en veiligheid. Uiteraard blijven ze het natuurlijk altijd goed doen op het strand, mede dankzij hun eenvoudig reinigende eigenschappen. De structuur van de zool biedt dan weer bescherming tegen vuil en andere objecten, terwijl het eveneens ondersteuning biedt tijdens het wandelen. Zo blijf je gewoon extra lang stappen. Uiteraard voelen ze niet alleen comfortabel maar ook luchtig aan, zoals je het van de zomerperiode gewoon bent.

Hoe draag je jouw flipflops?

Teenslippers komen vandaag de dag in bijna alle denkbare uitvoeringen en materialen. Natuurlijk zijn de eenvoudige modellen steeds van de partij, maar laat je niet afschrikken door het ruime assortiment aan sierlijke varianten. Stuk voor stuk toveren ze immers een smalle en gracieuze voet tevoorschijn dankzij hun spichtige snit. Dat maakt de slipper bovendien ook heel toegankelijk, waardoor je het niet alleen stijlvol draagt onder jouw kleurrijke bikini, maar evenzeer onder jouw korte broek, de nieuwste zomerjurk of een hippe en verleidelijke zomerrok. Vooral de modellen op basis van leder doen het heel goed, maar laat ook dat zeker geen verplichting zijn. Parels, bloemetjes of een sierlijke strik: de slippers komen in zoveel varianten dat iedere damesvoet vast een geschikte teenslipper passen zal.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 26/05/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden