Only jeans: basics voor de modebewuste vrouw

Only jeans is al sinds het prille begin van dit Deense modemerk een van de blikvangers van het assortiment. De doelstelling? Trendy spijkerbroeken voor moderne vrouwen op de markt brengen. Veel aandacht gaat daarbij uit naar een divers assortiment en een comfortabele pasvorm. Absoluut een van de doelstellingen is dan ook dat de kleding van Only kleding moet zijn waar je je goed in voelt. Omdat je goed voelen iets helemaal anders is afhankelijk van vrouw tot vrouw is het belangrijk dat er voldoende keuze is. Zo kies je voor een Only slim fit jeans als je het graag strak hebt, en voor een boyfriend jeans als het allemaal wat wijder mag. Dan zijn er nog jeans shorts voor tijdens de zomer en ga zo maar door.

Spijkerbroeken van Only hebben oog voor de trends

De doelgroep die Only jeans wenst te bereiken? Die van de jonge vrouwen die modebewust en prijsbewust zijn. Een doelgroep die niet alleen deze eigenschappen bezit, maar bovendien ook bijzonder kritisch is en een comfortabele pasvorm eist. Bijzonder aan Only jeans is dan ook dat de spijkerbroeken bewust geboetseerd zijn naar het vrouwelijk lichaam toe. Qua materiaal spreekt het voor zich dat denim de boventoon voert, maar in bijvoorbeeld de ruime selectie jeggings is er denim met stretch stof voor een extra comfortabele feel. Elk seizoen brengt Only diverse collecties kleding en jeansbroeken uit waardoor er snel ingespeeld wordt op de nieuwste trends.

Jouw outfit met jeans van Only

Als jonge vrouw is stijl iets wat je hoog in het vaandel draagt. Een ruime selectie aan echte basics zoals Only jeans zijn dan ook absoluut een must. Spijkerbroeken zijn een echt godsgeschenk om te mixen en matchen, en tal van looks mee uit te proberen. Voor een casual stijl ga je voor een low waist exemplaar met een paar sneakers en een topje. Een stoere toets toevoegen? Een jeans met wassingen en heavy destroyed details past als gegoten bij een leren jacket en een graphic trui. Professioneel voor de dag komen? Een effen jeansbroek met een elegante blouse en/of een leuke blazer doet wonderen. Met Only jeans is er keuze genoeg voor elke situatie waarin je je als moderne vrouw in kunt bevinden.