Jeans voor dames64

Je hebt alle producten uit de categorie Jeans gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Jeans

Lee jeans: spijkerbroek met historie

Lee jeans is de collectie spijkerbroeken van Amerikaanse denim-gigant Lee. Het label is al meer dan 125 jaar actief in de sector en heeft zich al die tijd gespecialiseerd in de spijkerbroek. Het hoeft dan ook niemand te verbazen dat de jeans van Lee over de hele wereld een icoon zijn en gedragen worden. De modellen van Lee jeans zitten lekker comfortabel, je hebt voldoende keuzevrijheid en bovendien zijn ze ontzettend duurzaam. Of je nu trek hebt in een skinny jeans, een gewone slim fit, een straight leg, een bootcut of zelfs jeggings: bij Lee vind je het allemaal terug met verfijnde details en een onverwoestbare stijl. Zeker als moderne vrouw is dit functioneel en comfortabel kledingstuk er eentje dat niet mag ontbreken in jouw garderobe.

De spijkerbroek van Lee: technologisch wonder

Lee jeans is een van de grootste spelers op de markt. Die grote aanwezigheid wordt vertaald in een grote variatie aan jeansbroeken en ook technologische innovatie. Niet alleen de nieuwste trends worden op de voet gevolgd, met bijvoorbeeld jeansbroeken met wassingen of destroyed details, maar ook de materialen en technieken staan aan de top van de sector. Zo is er puur denim, maar ook denim met stretch en denim verweven met tal van andere materialen voor unieke effecten. Zo speelt Lee jeans bijvoorbeeld ook met visuele effecten. Nog onlangs werd de nadruk gelegd op de jeansbroeken dusdanig vormgeven dat ze er extra strak en goed uit zien zowel op straat als op foto: de broek van de Instagram-generatie is een Lee jeans.

Lee jeans modieus dragen

De grote kracht van de spijkerbroek is dat die altijd en overal draagbaar en combineerbaar is. Het is een broek die dient voor een casual, sportieve stijl maar even vlot gecombineerd wordt tot een professioneel ensemble. Kies voor een ripped exemplaar met graphic shirt en een paar sneakers voor een hippe en trendy look op jouw vrije dag. Ga je richting het werk? Een effen jeans op een paar pumps of veterschoenen staan perfect bij een elegante blouse en blazer. Dan zijn er ook nog baggy jeans voor wie fan is van bijvoorbeeld de skatercultuur en ga zo maar door. Met Lee jeans heb je altijd de basic in huis voor jouw persoonlijke stijl.