Jeans voor dames5

Je hebt alle producten uit de categorie Jeans gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Jeans

Cheap Monday jeans: een eerlijke prijs voor uitmuntende kwaliteit

De Cheap Monday jeans staat gelijk aan trendy streetwear voor een eerlijke en redelijke prijs. Het gaat om een jeansproduct uit de Zweedse stad Stockholm, niet voor niets het toonbeeld van de ontspannen casual en urban fashion. De broeken van dit label zijn over de hele wereld gewild en uitgegroeid tot een must have voor trendbewuste dames. Ze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen en kunnen bij diverse gelegenheden gedragen worden. Ook zijn ze eenvoudig te combineren tot de gewenste vrouwelijke stijl.

De eigenschappen van de Cheap Monday jeansproducten

De Cheap Monday jeans wordt gekenmerkt door een unieke mix van urban coolness en actuele trends. Kenmerken die over de volledige lijn terugkomen zijn onder andere het eenvoudige ontwerp en de nauwsluitende snitten. Naar oeroud recept doen de ontwerpers het dan ook zonder al te veel opsmuk of poespas. De Cheap Monday jeans voor dames laat zich dan ook gedeeltelijk inspireren door de Scandinavische stijl. Het mooie daarvan is dat je eigenlijk alle vrijheid krijgt om te combineren tot een perfecte outfit. Dit alles zien we terugkomen bij de verschillende jeansbroeken maar ook bij de andere jeansproducten zoals de jeansrokken en -shorts. Een laatste belangrijk kenmerk van de Cheap Monday jeans: bijna ieder model is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en maten. Zo kan je jouw gewenste model niet alleen in het kenmerkende denimblauw terugvinden maar eveneens in een gewassen variant of in stijlvol zwart.

Hoe kies je jouw Cheap Monday spijkerbroek?

De nauwsluitende Cheap Monday jeans kan je eigenlijk bij alle gelegenheden dragen. Het gaat om een slim fit jeans die chic of casual gedragen kan worden. Wil je jouw figuur benadrukken? Kies dan de Cheap Monday jeans met High Waist. In het andere geval blijf je natuurlijk gewoon trouw aan de Regular Waist. Is casual belangrijker dan chic? Dan ga je dan weer voor de boyfriend jeans. Het gaat stuk voor stuk om jeansproducten die niet alleen goedkoop maar ook trendy zijn. Afhankelijk van de aan te meten stijl kan je ze eenvoudig combineren met shirts, topjes, sweaters of bloesjes. Ook op vlak van schoeisel is dat het geval: sneakers, ballerina’s en stoffen broeken doen het allemaal goed. Hedendaagse modieuze dames vinden bij de Cheap Monday jeans dan ook de vrijheid om zelf hun stijl vorm te geven.