Portemonnees3.681
Weergeven
Sorteren
Kleur
Merk
Prijs
Materiaal
TOMMY HILFIGER Portemonnee 'Poppy' in Blauw: voorkant

TOMMY HILFIGER

€ 49,90
Beschikbare maten: XS-XL
Liebeskind Berlin Portemonnee 'Pablita' in Zwart: voorkant

Liebeskind Berlin

€ 109,00
Beschikbare maten: XS-XL
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Portemonnees: trouwe metgezel in het dagelijkse leven

Portemonnees hebben eerst en vooral een praktisch nut: het is gewoon handig om jouw geld, bankkaart en andere belangrijke papieren op één plek kwijt te kunnen. Naast dit functioneel aspect is een portemonnee, zeker voor vrouwen, echter ook een trendy accessoire dat jouw outfit helemaal afwerkt. De geschiedenis van dit praktisch fashion item gaat terug tot de tijd waarin je je geld nog bijhield in een soort buidel aan de riem. Al bedachten enkele bollebozen dat er toch een betere manier moest zijn om geld bij te houden en werd de portefeuille geboren. Tegenwoordig is er een groot assortiment aan mogelijkheden beschikbaar van klassieke varianten tot hippe prints. Waarom zou een portemonnee immers jouw persoonlijkheid niet moeten uitstralen?

Het brede aanbod portefeuilles

In alle vormen en maten zijn portemonnees te krijgen. Er zijn XL-formaten voor dames die daar fan van zijn en ook tal van kleine modellen. Naast de grootte speelt natuurlijk ook het materiaal een grote rol. Een portemonnee is een gebruiksvoorwerp dat je naar alle waarschijnlijkheid elke dag wel gebruikt. Een duurzaam ontwerp is belangrijk. Portemonnees in leervarianten zijn dan ook het populairst. Dit natuurlijk materiaal is bestand tegen een stootje en wordt met de tijd enkel mooier. Daarnaast zijn er ook textielvarianten die net iets delicater zijn, maar wel een diverser aanbod aan kleuren en modellen omhelzen. Zeker als je graag uiting geeft aan een individuele stijl, valt het aan te raden voor die laatste categorie te kiezen.

Jouw portemonnee: waar elk detail telt

Een portemonnee is in een gehele outfit slechts een extratje, maar wel een belangrijke. Een stijlvol exemplaar geeft een toets elegantie en nuance aan jouw look. Een kleurrijk model zorgt dan weer net voor het contrast waar je naar op zoek bent. Valt het je moeilijk om te beslissen wat nou exact bij jou past? Dan zijn er enkele vragen die jou zeker en vast kunnen helpen bij het maken van die beslissing. Is het voor jou belangrijk om een aparte ruimte voor kleingeld en pasjes te hebben? Is een doorzichtig vakje voor bijvoorbeeld een belangrijke foto een must? Denk op voorhand goed na over de indeling of koop misschien enkele exemplaren. Zodat je verschillende portemonnees kunt matchen met verschillende outfits en telkens een ander deel van jouw persoonlijkheid tentoon kunt spreiden.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Free of charge from all network providers. Charges may apply when calling from abroad.***All prices incl. VAT.