Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje

Superdry: vintage look met unieke details

Superdry werd in 2003 opgericht door de Britten Julian Dunkerton en James Holder. De inspiratie? Het drukke bestaan en de unieke details van de bruisende stad Tokio. De eerste winkel werd geopend in 2007 in hartje Londen, maar de collectie vloog pas echt van de rekken nadat David Beckham in 2007 het merk droeg. De eerste collectie bestond uit een lijn van vijf T-shirts waaronder de bekende Osaka 6. Vandaag de dag zijn er seizoensgebonden collecties voor zowel mannen, vrouwen als kinderen verkocht in meer dan 400 wereldwijde verkooppunten. Ook parfum, luxe brillen, make-up en horloges behoren tegenwoordig tot het assortiment. Het succes van Superdry is vooral te danken aan de herkenbare stijl: felle kleuren, een vintage Americana stijl en Japanse graphics.

Superdry: kwalitatieve mode met karakter

De duidelijke stijl van het kledingmerk is vooral gericht op wie trendy kleding zoekt van een goede kwaliteit. Het is comfortabele, casual kleding met een uitgesproken eigen karakter. Het mag ook een tikje stoer zijn. De handgetekende graphics en vintage wassingen dragen vast en zeker bij tot een rebels uiterlijk. Daarnaast wordt tijdens de productie hard ingezet op aansluitende pasvormen en een divers aanbod. Sprankelende kleuren en opvallende graphics vormen de bakermat van dit kledingmerk, maar innovatie en verbreding is nooit uit de weg gegaan. Superdry speelt als geen ander in op de laatste modetrends zonder de eigen persoonlijkheid te verloochenen. Die eigenzinnige signatuur maakt de modieuze kleding zowel geschikt voor de je vrije tijd als de kantooruren.

Het assortiment van Superdry

Dit Engels kledingmerk is niet alleen bijzonder snel gegroeid, maar heeft ook snel een hele resem wereldsterren kunnen strikken die gespot worden in de kleding van Superdry. Zonder enige twijfel de populairste kledingstukken uit het assortiment? De bekende T-shirts waarmee het allemaal begon en de ronduit iconische windjack van Superdry. De ruime collectie heeft buiten die blikvangers meer dan voldoende in huis om jouw eigen persoonlijke stijl tot ontwikkeling te brengen. Voor de dames vind je alles terug van stoere basics tot jurken met trendy en vintage prints. De mannen? Die zetten een stijlvol stapje in de wereld met de hippe truien, goed passende broeken met stoere wassingen en mooi uitgesneden T-shirts. Een eclectische stijl van een onverslaanbare kwaliteit, dat is Superdry.