Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Sport1.336

PUMA: schoenen voor mensen met durf en plezier

Het sportmerk PUMA maakt schoenen, kledij en accessoires, biedt al meer dan 65 jaar kwaliteit en is tegenwoordig nog steeds een van de populairste ter wereld. Vooral schoenen vormen de basis van het aanbod, maar ook accessoires en apparatuur behoren daartoe. Het merk heeft reeds met talloze ontwerpers samengewerkt om compleet nieuwe collecties aan schoeisel en sportaccessoires te ontwikkelen, waaronder Staple en Trapstar. Alle producten kenmerken zich door de aanwezigheid van het bekende PUMA-logo, dat het symbool vormt voor de kernwaardes van het merk: moed, zelfvertrouwen, doortastendheid en plezier. Deze eigenschappen komen in elk product van het merk terug, en dat maakt het juist zo populair bij elk soort sporter.

Van schoenen tot sportshirts

PUMA is dan wel begonnen als een merk dat vooral sportschoenen produceerde die zowel comfortabel als stijlvol waren, het aanbod omvat tegenwoordig veel meer dan dat. De populariteit van het merk is deels te danken aan de vele ambassadeurs die de producten zelf gebruiken, waaronder Usain Bolt en Rihanna. Zowel voor mannen als voor vrouwen en jongeren is het aanbod erg uitgebreid, gaande van schoenen voor motorsport en voetbal tot sweatshirts, jackets en zonnebrillen. De PUMA x BIG SEAN en PUMA x XO zijn slechts twee van de populairste collecties die men tegenwoordig kan verkrijgen, elk met hun eigen unieke design en eigenschappen. Of je nu een nieuwe golfuitrusting nodig hebt of op zoek bent naar goede sokken voor op het voetbalveld, PUMA biedt voor elk wat wils.

De betrouwbaarheid van PUMA als kwaliteitsmerk

PUMA onderscheidt zich echter ook van veel andere merken door de kwaliteit die het biedt bij alle producten. Collecties zoals Select en Suede 50 zijn dan wel allemaal anders, ze zorgen elk op hun eigen manier voor betere sportprestaties en meer comfort. Hooded jumpsuits, tights, basic trainingsschoenen en nog veel andere producten maken allemaal deel uit van een complete sportoutfit, of die nu bedoeld is voor in de sportschool of voor op de racebaan. Het merk beseft dat ook accessoires van goede kwaliteit moeten zijn om bij te dragen aan het plezier en veiligheid tijdens het sporten. Producten zoals rugzakken, boxer brief en goalkeeper handschoenen van uitstekende kwaliteit behoren dan ook tot het basisaanbod van PUMA.