Melrose: betaalbare vrouwenmode, ieder seizoen opnieuw

Een heus trendlabel voor dames, dat is Melrose. Het gaat om modieuze stukken boordevol unieke toevoegingen. Het label focust zich voornamelijk op de jonge en dynamische vrouw die niet alleen boordevol energie zit maar ook optimistisch en avontuurlijk is ingesteld. Het kledingmerk kende sinds zijn oprichting een opmerkelijke groei en is voornamelijk te koop bij de grotere Europese modeketens, maar ook bij de meest bekende online webwinkels. Daar profileert het zich als een eigenzinnig merk waarbij de betaalbaarheid centraal staat. Het label besteedt liever geen grote budgetten aan marketing aangezien ze zo ook de prijs van hun collecties kunnen drukken.

Een verleidelijke stijl voor jonge vrouwen

Melrose staat voor vrouwelijke en dynamische mode. Dat doet het label door een grote diversiteit aan trendy en zelfverzekerde kledingstukken aan te bieden. Het gaat om een echt allround pakket boordevol kleurrijke patronen, felle kleuren en eenvoudig te onderhouden stoffen. Uiteraard zijn er steeds allerhande fraaie modedetails aan toegevoegd. Aangezien dit label zich profileert als de partner van modieuze en jonge vrouwen, doet het dat dan ook in een gematigde prijsklasse. Alhoewel de kledingstukken geen fortuin hoeven te kosten, krijg je er wel strakke sneden, benadrukkende snits en een kleurrijke diversiteit voor in de plaats.

Melrose brengt een uitgesproken collectie voor ieder seizoen

De herfst/wintercollectie volgt niet altijd de gebruikelijke trends. Melrose speelt vaak met individuele en charmante outfits waarbij klassieke kleuren wel terug kunnen komen maar ook gewoon worden afgewisseld door felle varianten zoals bordeaux en lila. Vaak gaat het om poederige tonen die het eigenlijk ook tijdens de andere seizoenen goed doen, zeker wanneer je kiest voor de bloesjes, de jassen en de broeken. Vaak wordt het resultaat ongecompliceerd genoemd, maar laat daar nu net het multifunctioneel voordeel schuilen van dit label. Uiteraard kan je ook zelf nog steeds jouw stijl een boost geven door te kiezen voor de juiste make-up en sexy hoge hakken. En wat dan met de lente/zomercollectie? Hier wordt vaker gekozen voor glanzende tinten en opvallende details en krijgt de collectie een extra dosis vrouwelijkheid. Hier zijn het de verfijnde details die de individuele kledingstukken pimpen. Ieder seizoen ben je bij Melrose opnieuw aan het juiste adres.