-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

edc by Esprit: verfrissende kleding voor een lach op je gezicht

Het merk edc by Esprit maakt onderdeel uit van de grote gigant Esprit en is in 1998 opgericht door Susie en Douglas Tompkins. De namen achter dit Amerikaanse modelabel verkochten in het begin kleding vanuit de auto, maar inmiddels is dit kledingmerk internationaal een groot succes. Bij edc by Esprit richt men zich specifiek op jong en stads publiek. De dames- en herencollectie is perfect op elkaar afgestemd en stelt jou in staat om met een goed gevoel de deur uit te stappen. Duurzaamheid, authenticiteit en kwaliteit zijn belangrijke kenmerken voor dit modemerk. Dit wordt gecombineerd met passie voor reizen en avontuur. De inspiratie hieruit wordt verwerkt in de kledingcollecties en zorgt ervoor dat jij elke dag met een glimlach begroet.

Kleurrijke dames- en herenkleding zonder grenzen

Elke creatie van edc by Esprit is zo gemaakt dat je het prima kunt combineren met andere items. De collectie kleding bestaat onder meer uit broeken, T-shirts, jurkjes, korte broeken, blouses, jassen en nog veel meer kleding. Zelfs accessoires zoals sokken en tassen kom je tegen in het edc by Esprit assortiment. Het modelabel kent dan ook geen limiet en zorgt ervoor dat jij op vrijdag gezellig met je collega's de stad intrekt voor een borrel. De frisse ontwerpen zijn er in allerlei kleuren en maken van jou een aangename verschijning, ongeacht waar jij je bevindt. Juist de eenvoud van elk ontwerp maakt dat jij een prima basic outfit samenstelt voor onder meer je werk of iets dat je aantrekt in je vrije tijd.

edc by Esprit biedt trendy kleding voor het leven van alledag

Met edc by Esprit maak je van elke dag een feestje. De trendy items spelen in op de allerlaatste modetrends en dus kom je op en top voor de dag. Als je graag smaakvol en modebewust voor de dag komt, dan is edc by Esprit kleding zeker iets voor jou. Het is van uitstekende kwaliteit en toegankelijk voor een breed publiek. De hippe basics met edgy touch zorgen ervoor dat je voor elke gelegenheid een passende outfit in huis hebt. Het brede assortiment brengt gezelligheid en vrolijkheid met zich mee. Inspireer met edc by Esprit kleding en voel je goed bij dat wat je draagt.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden