Items van het merk filteren
Alle producten van Desires2

Desires: voor modebewuste, jonge vrouwen

Het Deense modelabel Desires werd in 2013 opgericht onder de paraplu van de bekende CNS Group. Een onderneming waar Peter Mazur aan het hoofd staat en die zich een van de grootste modeconcerns van Scandinavië mag noemen. De inspiratie bij het opstarten van het label was duidelijk: de relaxte en zorgeloze levensstijl van jonge vrouwen uit Los Angeles in kleding gieten. Het resultaat van die inspiratie? Een grote collectie trendy en betaalbare mode die lekker zomers aanvoelt. Het is kleding waar je je goed in voelt en die comfortabel zit. Het is kleding voor vrouwen die weten wat ze willen dragen en die ook een tikje rebels zijn. Als je op zoek bent naar een merk waarmee je echt jouw persoonlijkheid via kleding kunt uiten, is Desires exact wat je zoekt.

De unieke stijl van Desires

Kenmerkend voor de stijl van Desires is het gebruik van bijzondere snitten en opvallende patronen. Ook is er altijd een rebelse en rockende ondertoon aanwezig. Deze excentrieke patronen zorgen ervoor dat het merk goed opvalt in het straatbeeld. Ze geven de kleding een individuele en onderscheidende toets. Provocerende statement prints en het ruige kleurenspel maken van dit Scandinavische label een merk met karakter. De nonchalante mode met de kenmerkende, minimalistische invloeden van de Scandinavische stijl geven als resultaat een collectie waarmee je vlot kunt combineren. Haal je liever jouw eyecatchers uit het brede assortiment van Desires? Dan pas jij perfect binnen de filosofie en de doelgroep van dit Deense merk.

Een zomerse look met elegante mogelijkheden

De collectie van Desires mag dan geïnspireerd zijn op het laidback leven in Los Angeles en zeer zomers zijn, dat betekent niet dat er geen plaats is voor andere kleding. Het assortiment biedt een groot aantal zomerkleedjes, topjes en shirts met allerhande leuke patronen die geknipt zijn voor een vrije dag. Casual beachwear waarmee je bij hoge temperaturen nooit uit de toon valt. Ben je op zoek naar trendy kleding voor bij lagere temperaturen of zelfs om naar het werk aan te doen? Er is een brede selectie sweatshirts, mantels en geklede jurken die je bijvoorbeeld kunt combineren met een leuke rok of een geklede broek voor een zakelijke look met wat pit. Bij Desires vind je altijd wel iets naar verlangen.