Items van het merk filteren
Alle producten van CATERPILLAR3

CATERPILLAR: stoer en degelijk

CATERPILLAR is een uniek kledingbedrijf dat vooral schoenen aanbiedt. Maar ook andere producten zoals zaklampen, batterijopladers, kalenders en hoeden behoren tot het aanbod. Het merk werd in 1925 opgericht na een fusie van C.L. Best Gas Traction Company en Holt Manufacturing Company in Amerika. Het onderscheidt zich van andere door het aanbod aan producten die horen bij een stoere outfit en die gebruikt kan worden in tal van (werk)situaties. Het grootste deel van het gamma bestaat uit schoenen en stevige laarzen, maar ook wordt de nadruk steeds meer gelegd op stijlvolle kledij en accessoires die bij een casual look passen. Zowel voor mannen als voor vrouwen is het aanbod erg uitgebreid, maar er zijn ook veel mogelijkheden voor kinderen. Alleen al door zijn opvallende aanbod is CATERPILLAR een uniek merk, en dat maakt het zo populair.

Apparel en schoenen van CATERPILLAR

CATERPILLER vindt het belangrijk om veelzijdige items te maken die geschikt zijn voor ieder moment. Zo is er voor heren allerlei functionele bovenkledij, waaronder sportieve polo's of een verwarmende, beschermende outdoor jacket. Voor dames zijn er dan weer heel wat verschillende soorten polo's met een stoer en toch elegant design. Op de verschillende modellen T-shirts staat het kenmerkende logo van CATERPILLAR, terwijl een winters vest dan weer iets functioneler oogt en ook verwarmend is. Verder zijn er talloze shirts en polo's voor baby's en kinderen, en die ogen logischerwijs iets jonger en frisser. Tal van kleine formaten shirts zijn bijvoorbeeld erg leuk als casual T-shirtje voor kleuters, terwijl bodysuits handig zijn voor baby'tjes die een comfortabel pakje nodig hebben.

Petten en andere accessoires

Ook het aanbod aan petten en accessoires is uitgebreid. Deze passen perfect bij tal van outfits van het merk. Dankzij hun sportieve en jonge uitstraling zijn de petten perfect voor een avontuurlijke en stoere outfit. Van een okerkleurige, jeugdig ogende pet tot een avontuurlijke pet met een sportief karakter voor jongeren die van outdoorsport houden, het gamma is uitgebreid. Ook vrouwen kunnen bij het merk terecht voor een leuke muts of pet. Zo is een beanie een goede keuze als afwerking van een warme outfit. Andere accessoires zoals tassen, rugzakken en allerlei gadgets voor de avonturiers behoren eveneens tot het aanbod van CATERPILLAR.