Bh guide voor

Grote borsten

  Meer ontdekken

  Handig om te weten

  Het is helemaal niet zo eenvoudig om de juiste bh te vinden - maar het is wel zeer belangrijk om de juiste te vinden. Een grote boezem heeft vooral één ding nodig: ondersteuning. Wij laten je zien welke bh's echt álles onder controle hebben. P.S. Wist je dat.. Een meetlint het enige is wat je nodig hebt om jouw juiste bh-maat te berekenen. Hiermee meet je jouw omvangsmaat en jouw cupaat. Voor de borstomvang doe je het meetlint direct onder je borsten ontspannen rond je lichaam. Voor je cupmaat doe je het meetlint rondom je lichaam op de hoogte waar je borsten het volst zijn. Let er daarbij op dat het meetlint zich op je rug op dezelfde hoogte bevindt als aan de voorkant van je lichaam.

  Best fit

  Deze klassieker kennen we allemaal en vooral de vrouwen met grotere borsten waarderen dit model: de beugel bh. Hij geeft goede ondersteuning en past door zijn klassieke vorm heel goed onder jurkjes en tops. Ook met een full cup bh ben je er zeker van dat er niets te zien is. Bh's met een brede tailleband en schouderbanden geven jou nog meer ondersteuning en vooral comfort, deze bh's ontlasten namelijk je schouders en nek. Let op: de band van je bh moet niet te los, maar ook niet te strak zitten.

  Less is (sometimes) more

  Je wilt jouw borsten er graag een cupmaat kleiner uit laten zien? Dan is de minimizer dé bh waar jij naar op zoekt bent. Door zijn vorm verdeelt hij je borsten evenredig in de cup, waardoor ze optisch kleiner lijken. Tegelijkertijd biedt de bh jouw borsten ook nog eens de gewenste ondersteuning door zijn brede bandjes.

  Items uit de story 290 item(s)
  ModelweergaveProductweergave
  PASSIONATA
  BH 'BROOKLYN'
   € 49,95
   TRIUMPH
   BH 'Airy Sensation'
    € 54,90