Schoenen voor dames28

Je hebt alle producten uit de categorie Schoenen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Schoenen

Lacoste schoenen met tijdloze charme en vrouwelijke elegantie

Lacoste schoenen zijn uitgerust met een tijdloze charme en begeleiden stijlvolle en modieuze vrouwen in hun dagelijks leven. Het merk staat voor een actieve levensstijl op hoog niveau, en richt zich op vrouwen die de hoogste kwaliteit en een gevoel van luxe waarderen. Lacoste schoenen zijn een duidelijk voorbeeld van hoe een label succesvol kan zijn in het vinden van de juiste synergie tussen sportieve stijl en de smaak van verfijning: alle modellen in de collectie Lacoste schoenen voor vrouwen zijn bijzonder geschikt voor degenen die uiting willen geven aan hun persoonlijkheid, zelfs wanneer ze in het park zitten en van een picknick genieten. Lacoste schoenen geven je een vrouwelijke elegantie die je tempo zal verbeteren!

Lacoste schoenen: less is more

Lacoste schoenen worden al jaren in verband gebracht met sport en casual. Dankzij de jarenlange ervaring van het merk is elk paar uiterst comfortabel, wat betekent dat je voeten niet gemakkelijk moe zullen worden. De geregen sneakers zijn sterk geïnspireerd op Engelse sportmode en je kunt ook de subtiele tonen van de vintage-stijl zien, die verwijst naar tennis- of golfoutfits. Alle liefhebbers van minimalisme zullen ongetwijfeld de voorkeur geven aan simpele modellen, die ze kunnen afwerken met een klein aantal accessoires. Ga jij voor opzichtige modellen of geweldige klassiekers? Lacoste biedt originaliteit voor al je fantasieën, maar ook de kwaliteit waar het product al jaren om bekend staat. In elke collectie is er veel eenvoud te zien, als teken dat het merk zich houdt aan de gouden regel: "less is more".

Lacoste sneakers op marineblauwe jeans en oversized T-shirt

De ontwerpers van Lacoste schoenen voor dames zijn erin geslaagd om twee bijna tegenstrijdige polen te verenigen: universaliteit en originaliteit. Ballerina's worden gekenmerkt door een ongebruikelijk eenvoudig ontwerp en vintage esthetiek, terwijl geregen sneakers er vooral goed uitzien op marineblauwe of lichtblauwe jeans. Een even goede keuze voor deze sneakers is een beige short en een oversized T-shirt. Een interessante combinatie is een slip-on broek in een sailor-stijl, met een sierlijke strik aan de voorkant. Je kunt ze bijvoorbeeld voor cigarillo's gebruiken. Als je een geruit hemd en een flexibele haarband, afgewerkt met een mooie strik toevoegt, dan krijg je een vijftiger-jarenstijl. Met Lacoste schoenen kun je een retro-look creëren als je aan de juiste accessoires denkt, zoals extravagante haarornamenten.