Sneakers voor dames9

Je hebt alle producten uit de categorie Sneakers gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Sneakers

K-Swiss sneakers: een sportieve stijl, ook op kantoor

Je hoeft geen geleerde te zijn om te zien dat de K-Swiss sneakers voornamelijk bedoeld zijn voor actieve en dynamische vrouwen. Het sportieve design geeft dames immers alles om hun outfit een actieve toets te bezorgen. Uiteraard doet het dat in hun favoriete sportieve kleuren. Dat is meteen ook de reden waarom de K-Swiss sneakers in bijna alle kleuren en in diverse combinaties te koop zijn. Als je niet kunt kiezen, is het overigens geen schande om gewoon een tweede paar in jouw schoenenkast te zetten. Het is leuk om te kunnen variëren en dankzij de eerlijke prijs-prestatieverhouding heb je aan sneakers van K-Swiss nooit een miskoop.

De sneakers van K-Swiss helpen ontspannen op de weg

Waarom de K-Swiss sneakers nu net zo populair zijn? Dat is omdat ze de casual stijl, hun sportieve prestaties en een comfortabele pasvorm als geen ander combineren. De ontwerpers van deze sneakers weten dat je vaak onderweg bent, ongeacht of dat nu voor jouw werk is of eerder voor een ontspannen wandeling in het park. De sneakers van K-Swiss begeleiden jou de hele dag door. Ze hebben alles in huis om het beter te doen dan de concurrentie. De losse passing, de gewatteerde enkele kraag en het flexibele buitenste materiaal zijn daar slechts enkele voorbeelden van. De functionaliteit en de lange levensduur vormen een ideale aanvulling. Het feit dat je ze ook nog eens eenvoudig schoon kunt maken, maakt het plaatje compleet.

Styling tips voor de K-Swiss sneakers voor dames

Vandaag de dag kun je sneakers ook gewoon op kantoor dragen. Natuurlijk moet je ze dan wel kaderen in een casual stijl. Combineer ze daarom met een zwarte kokerrok, een grijze coltrui en een beige trenchcoat. Draag je ze liever cool? Vervang dan bijvoorbeeld de kokerrok door een skinny jeans en de grijze coltrui door een witte bloes. Op koudere dagen voeg je daar nog een kleurrijke sjaal en een zwarte lederen jas aan toe. ’s Zomers is een hippe zonnebril op zijn plaats. De K-Swiss sneakers zijn duidelijk geen losbandige flirt maar zijn echte blijvers, seizoen na seizoen.