Laarzen voor dames17

Je hebt alle producten uit de categorie Laarzen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Laarzen

Mustang laarzen: extra paardenkracht bij iedere stap

Misschien ken je dit label voornamelijk omwille van de hoogwaardige jeansproducten, toch mogen ook de Mustang laarzen er echt wel wezen. Al was het maar om die spijkerbroek in een stijlvolle laars te mogen tukken. Uiteraard bieden de laarzen van Mustang ook veel meer dan louter dat privilege. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal om de koudere dagen los en stijlvol te overleven. Dat doen ze in een robuust jasje en met een functioneel design. Op esthetisch vlak brengen ze een vleug van rustiek, een aards gevoel en een eigentijds design. Niet geheel verwonderlijk sluiten de Mustang dames laarzen dan ook aan bij verschillende stijlen.

Mustang botjes in alle variaties

De Mustang laarzen komen steeds in verschillende materialen en kleuren. Zo geniet je van een optimale keuzevrijheid. Iedere keer opnieuw geven ze jouw outfit echter een coole look die doet denken aan het Wilde Westen. Die look vindt men terug bij de platte en robuuste laarzen, maar ook bij de rockende enkellaarsjes en de hoge varianten. Op die manier bieden de Mustang laarzen dames altijd wel wat wils. Ze zijn ideaal om te dragen in de herfst- of winterperiode, hoewel je ze bij het aanbreken van de lente niet zomaar zult opbergen. Ongeacht de vele variaties en stijlen staan de kwaliteit en het functionele altijd centraal. Dat is niet geheel onbelangrijk wanneer je je lasso uit wilt werpen. Maar het is ook belangrijk om tijdens de koudere dagen van het jaar heerlijk warme voeten te hebben.

Hoe je de Mustang laarsjes aan doet

De vele variaties bieden uiteraard ook de nodige vrijheid. De Mustang laarzen met hogere hak kun je bijvoorbeeld perfect dragen in combinatie met een jersey jurk, maar ook met een lange jas, een neutrale muts en een stel lederen handschoenen. Dat maakt de outfit super damesachtig. Wanneer het wat meer casual mag zijn, kies je beter voor de platte leren botten van Mustang. Ook hier vind je verschillende designs en kleuren. Deze Mustang laarzen draag je best in combinatie met een ruige leren jas, een knuffelige lussjaal en een strakke jeans. Ook een muts is uiteraard welgekomen. Maar ongeacht voor welke stijl je ook kiest, dankzij de hoogwaardige kwaliteit gaan deze laarzen extra lang mee. Wedden dat jij ook volgend jaar opnieuw van de Mustang laarzen genieten zal?