Truien voor dames76

Je hebt alle producten uit de categorie Truien gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Truien

Esprit trui: een alleskunner voor modebewuste dames

Ongeacht of het nu zomer, winter of herfst is: een Esprit trui is ieder seizoen opnieuw een buitengewoon gewenst onderdeel van jouw garderobe. Vooral de basic Esprit trui is een echte allrounder voor jouw outfit. Je kan het immers zowel op kantoor als in de vrije tijd dragen. Natuurlijk staat het ook netjes tijdens een bezoek aan de nachtclub. Het gaat om een klassieke snit die samengaat met allerhande kledingcombinaties, ongeacht of het een zomerjurk of een spijkerbroek betreft. Het enige wat je hoeft te doen, is geschikte kleuren te kiezen. Uiteraard kies je in de zomer voor krachtigere kleuren terwijl je tijdens de andere seizoenen de Noorse look of streeppatronen zal verkiezen.

Kenmerken van de pullovers van Esprit

Een Esprit trui laten zich kenmerken door hun hoogwaardige materialen, modieuze kleuren en unieke snits die zich reeds veelvuldig bewezen hebben. Vooral in het segment van de stijlvolle en casual mode doen ze het heel goed. Toch zijn deze modieuze stukken ook uitblinkers op het vlak van duurzaamheid. In de praktijk geven fashionista’s echter aan dat ze vooral hun hoog draagcomfort, het gebruik van zachte materialen en het comfortabel neervallen van de snit appreciëren. Desalniettemin behoort ook de veelzijdigheid tot de kenmerken van de truien van Esprit. Zo zijn ze verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren, ongeacht of je nu weg bent van de Scandinavische eenvoud of eerder van zomerse vrijheid. Tot slot hebben de truien ook hun zeer individueel ontwerp als belangrijk kenmerk: op die manier weet je al helemaal zeker dat je krachtig voor de dag komt.

Hoe kies je een geschikte Esprit pullover?

Houd jij van een hoog draagcomfort? Dan kies je voor een oversized Esprit trui! Die truien zijn overigens echte aanraders voor zij die graag nonchalant-chic overkomen. Ben je voornamelijk fan van de zachte materialen? Dan kies je voor modellen die gebruikmaken van katoen of viscose. Die modellen vallen fluweelzacht over jouw silhouet en geven jouw look een vrouwelijke toets. Indien gekozen wordt voor semi-transparante modellen wordt dat laatste resultaat bovendien des te beter bekomen. Om de vrouwelijke troeven optimaal uit te spelen, zal je hier overigens kiezen voor een diepe V-hals die de decolleté benadrukt. Draag een dergelijke Esprit trui overigens vooral in combinatie met een opvallende ketting die jouw neklijn subtiel in de schijnwerpers plaatst.