Superdry hoodie: onmisbaar in elke kledingkast

Flexibiliteit kenmerkt een Superdry hoodie. Je kunt er namelijk zowel mee opvallen als ook heerlijk in weg kruipen. Het hoge aaibaarheidsgehalte van deze truien en hun unieke stijl maakt dat dit een gewild object is voor echte fashionista's. Het fijne van Superdry hoodies is dat ze veelzijdig zijn. Je draagt ze namelijk het hele jaar door. Natuurlijk tijdens een relaxte zondag wanneer je lekker bank hangt. Maar je trekt deze hoodie ook uit de kast wanneer je gaat sporten. Of je nu graag hardloopt, fietst, wandelt of naar de sportschool gaat, dit is de trui die je aantrekt. En ben je in een casual chic bui, dan leg je met deze truien de perfecte basis voor een gave outfit. Voor elke trendsetter is een Superdry hoodie een musthave en ongetwijfeld een favoriet kledingstuk.

Superdry hoodie voor dames: inspiratie van over heel de wereld

Onderscheidt je met een Superdry hoodie in een specifieke stijl. De ontwerpers hebben tal van inspiratiebronnen. Bijvoorbeeld de geraffineerde Britse manier van kleding maken. Die wordt gecombineerd met een vleugje vintage Americana, waardoor het geheel urban en stijlvol aandoet. De stilistische met de hand getekende graphics zijn geïnspireerd op de Japanse tekenkunst en geven elke hoodie hun authentieke uitstraling. Elke trui wordt gemaakt van hoge kwaliteitsstoffen en vervolgens met oog voor detail afgewerkt. Subtiel geplaatste ritsen, fraaie stiksels en kleine zakken aan de zijkant geven de hoodies een extra style boost. En dankzij de normale rechte pasvorm is deze trui geschikt voor elke lichaamsbouw.

Superdry dames hoodie: van sportief tot chic

De hoodie wordt vaak geassocieerd met een relaxte college style. De sportieve, relaxte uitstraling maakt dit dan ook het ideale kledingstuk voor een stoere casual look. Zeker in combinatie met een skinny jeans en je favoriete sneakers. Maar je kunt zoveel meer met een hoodie. Draag je Superdry hoodie in de winter eens onder een blazer en laat je dikke winterjas thuis. Kies er een zwarte jeans of sportieve pantalon bij en maak het geheel af met een paar boots of zelfs stiletto's. Lopen de temperaturen op, dan kunnen de zomerrokjes weer uit de kast. En ook die draag je tegenwoordig met een hoodie; eroverheen of losjes ingestopt. Met een Superdry hoodie is het mogelijk om meer diversiteit in je outfit te brengen en deze kleding komt het beste tot zijn recht wanneer je het op verschillende manieren draagt.