Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Jeans shorts: casual begeleider op warme dagen

Jeans shorts zijn populaire vrijetijdsbroeken die in de zomer aan de benen van heel wat vrouwen bewonderd kunnen worden. In essentie is het een short uit denim die je kunt beschouwen als een kortgeknipte jeansbroek. Een broekje dat geknipt is voor zomerse temperaturen. De ideale match tussen luchtigheid en de duurzaamheid die zo kenmerkend is voor spijkerbroeken. Met dit functionele en comfortabele fashion item verzeker je jezelf ervan dat jouw benen lekker bruinen en dat je bovendien volledig vrij bent in de combinatie. Denim is immers een materiaal dat bij zo goed als alles past. Een goede combinatie vinden is dan ook geen kunst met een jeans short in jouw garderobe. Heb jij er al eentje?

Jeans short: eenvoudig en toch veelzijdig

Jeans shorts zijn in essentie allemaal korte broeken die boven de knie vallen en die gemaakt zijn uit denim. Dat betekent echter niet dat er binnen het assortiment weinig variatie is. Denim is een veelzijdig materiaal. Het leent zich dan ook voor diverse snitten en verschillende lengtes. Bovendien zijn er de laatste jaren ook tal van trendy looks bij gekomen. Zo zijn er verschillende wassingen om een leuk kleureneffect te bereiken, en heb je ripped jeans shorts en zelfs exemplaren met heavy destroyed details. Heb je jouw favoriet gekozen? Dan is er nog de keuze van de taille. Met een high waist geef je een vintage vibe af en een low waist straalt dan weer een compleet ander aspect van jouw persoonlijkheid uit. Aan jou de keuze.

De juiste jeans short voor de juiste styling

Jeans shorts zijn veelzijdige kledingstukken die zich lenen voor diverse stijlen. Zo is het bijvoorbeeld een populair gegeven om de jeans short te gebruiken als geknipte festival-outfit. Kies hiervoor een high waist model met een tuniek of een mouwloos topje. Aan jouw voeten nog een paar espadrilles en je kunt ertegenaan. Voor op het strand geldt net hetzelfde, enkel kies je daarbij best voor een ultrakort model. Trek je de stad in? Een jeans short met used-details past perfect bij een leuk topje of een blazer en een paar ballerina’s. Zelfs als het koud is, zijn jeans shorts nog altijd een optie: gewoon een legging onder de shorts aantrekken!