Jeans voor dames45

Je hebt alle producten uit de categorie Jeans gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Jeans

Esprit jeans: kwalitatieve modeproducten voor trendbewuste vrouwen

Een Esprit jeans kennen we als een echte allrounder die eigenlijk in iedere garderobe thuishoort. Het komt dan ook in verschillende stijlen waarbij klassieke tot moderne en speelse snitten elkaar graag afwisselen. Esprit is sinds jaar en dag een vaste waarde in de mode-industrie en zoals vanouds combineert het een casual stijl met een duurzame productie, wat ook voor haar Esprit jeans onverkort geldt. Ieder jeansproduct, ongeacht of het gaat om een lange witte jeansbroek of eerder om een korte jeansrok, laat zich bovendien omschrijven als tijdloos en modern.

Het succes van Esprit denim

Bij Esprit Jeans kiest men ervoor om denim op die manier te combineren dat ze modellen met een hoog draagcomfort en een nauwsluitende pasvorm creëren. Vaak wordt aan die succesformule eveneens een klein percentage elastaan of ander stretchmateriaal toegevoegd. Op die manier past de Esprit jeans zich optimaal aan de vrouwelijke lichaamscontouren aan. We zien dat alles terugkomen bij de vele verschillende jeansvarianten, ongeacht of het gaat om een slim fit jeans, om een boyfriend jeans of om rechte pijpen. Zelfs bij jeansrokken zien we die succesformule terugkomen. Het gaat om kledingproducten die de vrouwelijke vormen optimaal in de kijker plaatsen zonder dat ze aan het gewenste comfort toornen.

Een geschikte Esprit spijkerbroek voor iedere vrouw

De Esprit jeansproducten komen in diverse soorten en maten. In de eerste plaats zijn er bijvoorbeeld de slim fit jeansbroeken. Die modellen benadrukken de benen en plaatsen de billen ook vakkundig in de kijker. Liever casual en comfortabel? Kies dan voor een boyfriend jeans met comfortabele snit! In de zomer zorgt dit lang model ook gewoon voor het ademen van de huid en de nodige verfrissing. Liever een middenweg? Dan is de Esprit jeansbroek met rechte pijpen de ideale keuze. Hier combineer je optimale vrijheid met een strakke pasvorm aan de billen. Vooral modellen met een gewassen look doen het hier heel goed, hoewel de used-look zeker een even grote blijver is. Draag je tot slot graag laarzen en ben je op zoek naar een bijpassend model? Dan kies je voor een onderaan wijd uitgesneden model waarbij ruimte gelaten wordt voor de schoenen. Hoe dan ook vind je voor iedere voorkeur en wens wel een geschikte Esprit jeans.