Jouw exclusieve herfstkorting: Tot wel -40%5

Boyfriend voor dames90

Je hebt alle producten uit de categorie Boyfriend gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Jeans

Boyfriend jeans: trendy streetwear met unieke touch

Het uitgangspunt van de ontwikkeling van de boyfriend jeans was een scène die in veel huiskamers bekend in de oren zal klinken: de vrouw die de jeans van haar partner aantrekt om er in huis mee rond te lopen. De boyfriend jeans is het antwoord van de mode-industrie op dat fenomeen. Het is een broek die lekker los valt en uitermate comfortabel zit. Een baggy model dat zo weggegrepen lijkt uit de straatcultuur en een grote mate aan nonchalance uitstraalt. Ben je op zoek naar een relaxte look die tegelijkertijd een gezonde dosis stoerheid in zich draagt? Dan zijn dit de ideale jeans voor jou. Met zijn talloze variaties zit er van dit fashionable item altijd wel iets naar jouw smaak tussen.

Een paar boyfriend spijkerbroeken in allerhande stijlen

Ook in de mannencollecties zijn er heel wat variaties van de aloude spijkerbroek. Het spreekt dan ook voor zich dat dit voorbeeld bij de boyfriend jeans gevolgd is. Er zijn zeer brede modellen en exemplaren die net wat meer skinny genoemd kunnen worden. Naar smaak zijn er diverse wassingen en jeansbroeken met slijtage details tot zelfs gewoon heavy used. Het kleurenpalet is op enkele uitzonderingen na zeer sober en dat is de enige goede keuze bij een materiaal als denim. Blauw, grijs en zwart in verschillende wassingen voeren de boventoon met een kleine selectie boyfriend jeans die opvallen door de toevoeging van enkele leuke details. Qua stof is er logischerwijze uitsluitend aandacht voor het trendy denim. Een spijkerbroek is geen spijkerbroek zonder denim!

Jouw boyfriend jeans slim dragen en combineren

De boyfriend jeans zijn de ideale keuze voor vrouwen met een gebrek aan duidelijke taille. De losse pasvorm zorgt voor een optisch effect dat die taille net accentueert. Heb je last van brede dijen? Ook dan is dit type spijkerbroek de ideale keuze. Let erop dat je de jeans altijd combineert met een nauwsluitend topje of andere strakke kleding. Een wijd bovenstuk bovenop de wijde broek dragen? Dat zorgt voor een verdikkend effect. Ga je rustig winkelen? Combineer jouw jeans dan met een simpel T-shirt en een paar hippe sneakers. Net iets vrouwelijker voor de dag komen? Dan zijn een croptop of een diep uitgesneden blouse met hoge hakken de ideale partner van jouw paar boyfriend jeans.