Jassen voor dames48

Je hebt alle producten uit de categorie Jassen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Jassen

VILA jassen zijn stijlvolle basics

VILA jassen volgen de algehele stijl van dit Deense merk in die zin dat ze kwaliteitsvolle en eenvoudige ontwerpen bieden. Deze jassen zijn dan ook geknipt voor vrouwen die op zoek zijn naar duurzame veelzijdigheid en zich niet vast willen pinnen op één stijl. Vrouwen die functionele jassen willen die in elk seizoen gedragen kunnen worden en een tijdloze klasse uitstralen zitten goed bij VILA. Het merk blinkt dan ook uit door een eenvoudig design dat ruimte geeft aan veelzijdigheid. Het assortiment VILA jassen heeft een groot bereik en bestaat uit basics voor elk seizoen. Zo zijn er winterse parka’s bij VILA terug te vinden, maar ook jeansjassen, leren jassen, gewatteerde jassen en zelfs blousons. Zo vind je altijd net wat je nodig hebt.

De vele ontwerpen van VILA jasjes

VILA jassen zijn jassen die met een eenvoudig design die eerst en vooral mikken op veelzijdigheid en een goede pasvorm. Typisch voor het label is het gebruik van monochrome pastelkleuren in de kenmerkende Scandinavische stijl. Een stijl die natuurlijk uitgesproken minimalistisch is, maar tegelijkertijd ook hoge kwaliteitsnormen stelt aan zijn kleding. Dat zie je ook terug in de aandacht voor detail dat VILA heeft. Zo zijn er jassen inclusief tailleriemen om jouw vrouwelijke rondingen te accentueren, maar ook bijzondere naden, opgestikte schouders en hier en daar schuine ritsen. Wat het materiaal betreft werkt VILA jassen uitsluitend met de beste stoffen zoals leer, dons en katoen. Een mooie en duurzame jas die matcht met eender welke outfit.

Jassen van VILA slim combineren

Ben je een grote fan van jassen die nauwsluitend zijn en jouw vrouwelijke vormen benadrukken? Dan is het een goed idee om eens door het assortiment korte jasjes van VILA te grasduinen. Ook de leren jackets in ware biker-stijl zijn dan een goede keuze. Match dit met een leuke jurk of rok voor een stoere stijl inclusief een paar trendy laarzen. Zijn de temperaturen nou niet bepaald om over naar huis te schrijven? Dan combineer je een leuke parka met een strakke broek en een blouse eronder. Deze stijlvolle jassen zijn niet alleen geschikt voor een vrije dag, maar ook op kantoor. Wil je meer? Dan zijn er nog blousons en ontelbaar veel andere opties dankzij de veelzijdigheid van VILA jassen.