Jassen voor dames4

Je hebt alle producten uit de categorie Jassen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Jassen

De O’NEILL jas: ieder seizoen een seizoen boordevol stijl

Dankzij de O’NEILL jas ben jij alvast klaar voor de koudste dagen van het jaar. Zo’n jas komt immers iedere keer opnieuw met een ultieme symbiose tussen stijl en functionaliteit. Zo kan je de O’NEILL jas niet alleen gebruiken om jou warm te houden tijdens een van jouw buitenavonturen, maar is het ook een ideaal model voor een stijlvolle casual look. Dat laatste weet men bij O’NEILL te garanderen dankzij de unieke ontwerpen en de typerende modieuze stijl. Ook de subtiele details spelen hier een belangrijke rol. Of primeert voor jou toch het functionele? In ieder geval zal de O’NEILL jas jou er goed uit laten zien en gelijktijdig ook heerlijk warm houden.

Jas van O’NEILL: moeiteloos de winter door

De echte O’NEILL jas is voorzien van allerhande toevoegingen om ook tijdens de winterperiode functioneel te blijven. Denk bijvoorbeeld aan extra grote zakken om jouw handschoenen in op te bergen. Ook een comfy capuchon is geen overbodige luxe. Kies je een model met namaakbont? Dan kom je ook nog eens stijlvol voor de dag. Tot slot zijn er ook heel wat andere kenmerken die de winterervaring een stuk aangenamer maken. Denk bijvoorbeeld aan de extra warme wattering, de warmte-isolerende afwerken en bovenal de waterafstotende coating waardoor je helemaal droog blijft. Een jas met een robuust karakter en een hoog draagcomfort: dat is inderdaad wat je van O’NEILL gewoon bent.

Met de jassen van O’NEILL heb je zo jouw feel-good outfit

Uiteraard heb jij jouw eigen stijl en zal een winterse sneeuwbal daar helemaal geen verandering in brengen. Ook de jassen van O’NEILL weten dat als geen ander. Daarom profileren zij zich als een echt combinatiewonder voor de koudere dagen van het jaar. Je kan ze dan ook gewoon dragen samen met jouw favoriete denim en een stel populaire laarzen. Ideaal voor een herfstwandeling! Natuurlijk kan je er ook enkele coole winteraccessoires aan toevoegen. Dat maakt jouw outfit ook in de winter helemaal af. Klaar voor een romantische tocht naar het leukste scène-café? Herfst, winter of lente? Dankzij de vele cuts, kleuren en stijlen kies je zelf in welke stijl jouw O’NEILL jas thuishoort en hoe je die stijl zal veruitwendigen!