Jassen voor dames2

Je hebt alle producten uit de categorie Jassen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Jassen

Modström jas

Je rits dichttrekken tot aan je kin. De kraag beschermt je hals tegen wind en regen. De mouwen hebben bij de polsen een extra stuk elastisch stof, zodat de wind je armen niet bereikt. Of je nu door de regen fietst, door de sneeuw loopt of wandelt in de kou: je jas is comfortabel en warm. Dat is de kwaliteit die je verwacht van Modström. Jas, sjaal, handschoenen: gemaakt voor de Nederlandse winter. Een jas die je warm houdt in de vrieskou, die je drooghoudt als de natte sneeuw uit de lucht valt en die de wind buiten houdt.

Een Modström jas koop je gemakkelijk online bij About You

Shoppen doe je eenvoudig en snel online. Zie je een Modström jas, dames- of herenmodel, dan bekijk je online alle specificaties. Je ziet of de jas gewatteerd is. Je vindt informatie over de afwerking, de kleuren waarin hij verkrijgbaar is en de gebruikte materialen. Zie je de Modström jas die perfect bij je past, dan bestel je hem. Je ziet direct wanneer jij je jas thuis kunt verwachten. Meestal is dat tussen 2 en 4 dagen. We snappen dat je online kleding, zoals een jas, niet kunt passen. Dat doe je thuis. Op je gemak, in de wetenschap dat je honderd dagen bedenktijd hebt en we bij je jas een retoursticker meesturen.

Je shopt verstandig. Je kijkt naar niet alleen naar het design, de materialen, of je de jas mooi vindt. Je kijkt ook naar de prijs. Je wilt je kleding voor de beste prijs. Je kijkt of je Modström jas met korting wordt aangeboden. Is het sale, dan krijg je korting van 10, 30 en soms wel 50 procent.

De perfecte jas voor jou

De ontwerpers kijken naar alle aspecten van een jas. Valt hij op de heup of over de heup? Zit er een capuchon bij, of niet? Hoe is de rits afgewerkt? Wat zijn de beste materialen? Is de taille verstelbaar? De ontwerpers van Modström maken de beste jas. Maar of het de perfecte jas is? Dat bepaal je zelf. Jij weet of een jas de perfecte jas is voor jou. De een wordt verliefd op een detail: een knoopje bij de mouw of de manier waarop een naad bij de schouder is afgewerkt. Een ander ziet een plaatje van een jas en ziet zichzelf er al in lopen. Jij kiest op jouw manier. Kies je voor een Modström jas, dan kies je voor een jas van de beste kwaliteit.