Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje

Ontdek je lichaamstype

Transformeer je style
Je bent allesbehalve gewoon
Vier jezelf zoals je bent, ongeacht je leeftijd, vorm of grootte. Je kunt lang, curvy of petite zijn. Maar ook een appel-, peer-, omgekeerde driehoek-, rechthoekig- of een zandloperfiguur hebben of vanalles tegelijk. Jouw lichaam is uniek en jouw stijl ook.

Deze gids helpt je je figuur te begrijpen en geeft praktische fashion tips die je grootste gamechangers kunnen worden.
Klaar voor de start?
Ben je lang, petite of curvy?
Kleding is bedoeld om jou te passen, niet andersom. Assortimenten die gemaakt zijn voor lange, petite en curvy figuren zorgen ervoor dat je geen last hebt van kortvallende mouwen of broeken die sterk getailleerd moeten worden. Onze gids is er om je te helpen bij het ontdekken van een brede selectie items die gemaakt zijn om jouw look te accentueren.
Lang Ben je langer dan 175 cm? Ontdek onze fashion-inspiratie voor lange vrouwen, waarmee je jouw unieke style tot uitdrukking kunt brengen.
Petite Ben je kleiner dan 165 cm? Ontdek onze fashion inspiratiegidsen voor petite vrouwen en vind je nieuwe favoriete items.
Curvy Zijn je heupen en borsten goed gedefinieerd? Ontdek onze fashion-inspiratie voor vrouwen met curves en vind items die je prachtige curves omarmen.
Wat voor figuur heb jij?
Je figuur heeft niets te maken met je kledingmaat, maar is gebaseerd op je lichaamsverhoudingen. De meest voorkomende vormen zijn appel, peer, omgekeerde driehoek, rechthoekig en het zandloperfiguur. Ontdek wat jouw vorm is en vind de perfecte styles om je kenmerken te accentueren.
De peer Het breedste deel van je lichaam zit rond je heupen en je hebt een kleiner bovenlichaam.
De omgekeerde driehoek Je bovenlichaam is voller en je schouders zijn breder dan je heupen en benen.
De appel Je schouders zijn breder dan je heupen en je hebt een rond middenrif met niet veel definitie in de taille.
Het zandloperfiguur Je hebt een duidelijk gedefinieerde taille en een ongeveer gelijkmatige breedte van heupen en buste.
De rechthoek Je lichaam is recht van vorm en je heupen zijn ongeveer even breed als je taille.
Je hebt je match gevonden. Wat nu?
We hebben de beste pasvormen voor elk figuur samengesteld, zodat je je individuele style kunt vieren. Of je nu op zoek bent naar je nieuwe favoriete jeans of een kleedje om indruk te maken. Verken onze inspiratiegidsen om items te vinden die jou accentueren, precies zoals je bent.
De beste jeans voor jou
De beste broek voor jou
De beste kleedjes voor jou
De beste tops voor jou
De beste blouses voor jou
De beste bovenkleding voor jou