Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Kleding5.275

VERO MODA: accentuerende ontwerpen van Deense makelij

VERO MODA is een Deens merk van Bestseller. VERO MODA zag in 1987 het levenslicht en weet sindsdien jonge vrouwen te inspireren door nieuwe trends, toegankelijke stijlen en modieuze kledingstukken aan te bieden. Het merk laat zich kenmerken door zijn hoge kwaliteit en gerichte ontwikkeling waaraan een uitbundig merkonderzoek iedere keer opnieuw aan de basis ligt. Aangezien mode iets is wat we samen ontwikkelen, heeft het bedrijf dan ook voortdurend aandacht voor de wensen van haar klanten. Hierdoor kan je eenvoudig stijlvolle gewaden vinden die je aanzetten tot het combineren van modieuze kledingstukken en leuke accessoires. Het resultaat is iedere keer opnieuw een gracieuze look die de nodige zwierigheid weet te geven aan het vrouwelijk bestaan. Hoe kan je nu niet zelfzeker doorheen de straten kuieren?

Altijd de juiste outfit voor de onafhankelijke vrouw

VERO MODA is het merk bij uitstek voor de zelfbewuste en onafhankelijke vrouw. Ieder kledingstuk heeft de sterke vrouwelijke elegantie in haar DNA. Het assortiment bestrijkt verschillende domeinen, gaande van blouses en shirts tot jeans, schoenen, blazers en accessoires. Aangezien er voor ieder moment van de dag wel een geschikt kledingstuk te vinden is, kiest het merk dan ook voor een breed aantal ontwerpen van verschillende handen. Zo zijn er bijvoorbeeld casual ontwerpen maar evenzeer feestelijke broeken, aangename muiltjes of zomerse sandalen. Hoe dan ook wordt iedere keer opnieuw gekozen voor kwalitatieve materialen en concepten. Dat merk je onder andere aan de kleuren, de prints en de gekozen materialen. Telkens weer opnieuw weten de aangeboden kledingstukken jou in de kijker te plaatsen. Mode ontwikkel je nu eenmaal niet alleen. VERO MODA is teamwork.

VERO MODA legt de laatste hand aan jouw look

Aangezien een look pas compleet is indien ook de kleinste details jouw outfit accentueren, beschikt dit merk ook over een ruim aanbod aan fraaie accessoires. Het gaat bijvoorbeeld om een zwierige sjaal die gedragen kan worden bovenop een blouse of jurk. 's Zomers zijn er dan weer de zonnebrillen die jou een zelfverzekerde look weten te bezorgen waarbij jij schittert onder de zon. Uiteraard zijn ook de accentuerende riemen, de eigentijdse schoudertassen en de praktische handtassen steeds van de partij. Stuk voor stuk aangeboden aan aangename prijzen, zoals we het van VERO MODA intussen gewoon zijn.