Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Valentino Handbags: onbetwistbaar meesterschap

Valentino is een van de bekendste haute couture merken ter wereld en diezelfde stijl en kwaliteit vind je ook terug in de Valentino Handbags lijn. Zoals de naam al meegeeft, is deze lijn gespecialiseerd in hoogwaardige handtassen die het perfecte accessoire voor een elegante en tijdloze look zijn. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot op 1952, wanneer Mario Valentino, geïnspireerd door voorgaande generaties meester-schoenmakers, besluit zijn eigen onderneming op te richten. De kern van zijn zaak? De productie en verkoop van innovatieve designs voor echte fashionista’s, gestoeld op het gebruik van de beste materialen en echt vakmanschap. Vandaag de dag is de bekende V van Valentino een symbool dat kan tellen en is het assortiment uitgebreid met allerhande hoogwaardige producten zoals ook schitterende handtassen.

High fashion handtassen van Valentino Handbags

De Valentino Handbags zijn net als de overbekende schoenen van dit Italiaanse label gemaakt vanuit hoogwaardig leer. De stijl kan je klassiek en elegant noemen, met veel aandacht voor de fit bij een gracieuze en vrouwelijke outfit. Die vrouwelijkheid benadrukken en in het beste daglicht zetten, is het uitgangspunt van de ontwerpen van het bedrijf. De handtassen hebben geen sterke graphic prints of ontwerpen die anders zijn om anders te zijn. Het zijn in de eerste plaats handtassen die bedoeld zijn om gedragen te worden en waarbij details het verschil maken. Handtassen vanuit ambachtelijk meesterschap die de duurzaamheid en kwaliteit van jouw persoonlijkheid benadrukken. Ben je op zoek naar een elegante handtas voor eender welke gelegenheid? Dan zit je bij Valentino Handbags goed.

Een handtas voor elke gelegenheid

Een handtas is functioneel, maar moet tegelijkertijd ook modieus zijn. Een combinatie waar Valentino Handbags riant in slaagt. In het brede assortiment en de regelmatig veranderende collecties kun je altijd wel een handtas naar smaak terugvinden. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke, alledaagse handtas voor naar het werk te dragen. Zet je een stapje in de wereld? Dan is er een fijne selectie clutches, maar ook kleine schoudertassen die jouw verschijning complementeren zonder te domineren. Behalve met elk type tas, tot shoppers toe, kan je bij dit high fashion label jouw feestelijke look ook nog afwerken met een elegant accessoire zoals een portemonnee. Ben je op zoek naar modieuze kwaliteit? Dan is Valentino Handbags een logische keuze.