Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje

The North Face: outdoorkledij voor elke sport

1966 was het jaar waarin The North Face het daglicht zag. Dit merk begon als een kleine sportwinkel die werd gerund door twee natuurliefhebbers. Twee jaar later begon het merk al eigen wandelproducten te ontwerpen. Vanaf het eerste moment worden de items van dit label ontworpen door echte outdoorliefhebbers. Zij weten dus precies wat je nodig hebt voor een avontuur in de buitenlucht. Inmiddels maakt het merk kwalitatieve items voor wandelaars, skiërs en bergbeklimmers. Bijna iedereen met een liefde voor de natuur kan dus bij The North Face terecht. Daarbij zijn ook stijl en comfort aandachtspunten van het merk en dat zie je terug in alle artikelen. The North Face is kortom een betrouwbaar merk voor elke fanatieke outdoorsporter die veilig en comfortabel van de natuur wil kunnen genieten.

Een complete outdooroutfit

Heren, dames en kinderen hebben allemaal nood aan een degelijke outfit bij het beoefenen van outdoorsporten, of dat nu bergwandelingen maken is of skiën. Voor mannen gaat het aanbod van hoodies en dikke jassen voor winterse sporten tot lichtere T-shirts en hoodies voor wandelingen tijdens de lente en zomer. Natuurlijk maakt The North Face ook degelijke broeken voor iedere tijd van het jaar. Hoewel de items allemaal verschillen op het vlak van stijl, model en seizoen bieden ze stuk voor stuk kwaliteit en duurzaamheid. Jassen zijn er voor zowel mannen als vrouwen, bijvoorbeeld in categorieën als waterdichte modellen en geïsoleerde jassen. Op die manier kan eenvoudig een volledige outfit samengesteld worden voor het beoefenen van een outdoorsport, zelfs voor kinderen.

De variatie van The North Face

Elke outdoorsport of -activiteit heeft zijn eigen noodzakelijke outfit en bijhorende accessoires. The North Face legt over het algemeen de nadruk op outfits en accessoires die gebruikt worden bij trektochten, skireizen en bergwandelingen. De accessoires van het merk zorgen ervoor dat iedere outdoorliefhebber zo veilig mogelijk op pad kan. Zo kan je kwalitatieve rugzakken kopen die ergonomisch verantwoord zijn. Voor een overnachting in de natuur kan je ook bij dit label terecht, want je vindt hier stevige tenten en slaapzakken die je altijd warm houden. De accessoires hebben dezelfde kwaliteit die je van The North Face gewend bent, zodat jouw natuurvakantie vlekkeloos verloopt.