Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Premium565

Polo Ralph Lauren: Stylish inspirerende fashion

Ralph Lauren onderscheid zich door een stijl te combineren van de Amerikaanse high society en de Britse adel. Op deze manier wordt een stijl ontworpen die mensen weet te inspireren. In 1968 begon Ralph Lauren met een lijn mannenpolo’s, hierna volgde snel complete collecties voor dames-, heren-, kinderkleding en een eigen home-lijn. De stijl van het merk Polo Ralph Lauren kan omschreven worden als ‘preppy’. Over het algemeen is de kleding vaak vrij basic, waardoor het draagbaar en gemakkelijk te combineren is voor iedereen. Daarnaast is de kleding geschikt voor elke gelegenheid. De kleuren zijn altijd trendy, zodat je er altijd fashionable bijloopt. Het uitgebreide aanbod bestaat onder andere uit jeans, polo’s en accessoires voor zowel vrouw als man, bekijk snel de nieuwste trends!

Polo Ralph Lauren: de echte ‘American Dream’

Ralph Lauren, geboren als Ralph Lifshitz is een Amerikaanse modeontwerper, die vooral bekend is door zijn merk ‘Polo by Ralph Lauren’. De Amerikaanse modeontwerper is klein begonnen in 1968. Inmiddels zijn er meer dan 400 winkels over de hele wereld en zijn er meer dan 12.500 mensen in dienst. Het merk staat voor de echte ‘American Dream’. Tijdens zijn studie had Ralph Lauren een bijbaantje als handschoenverkoper, daarna volgde een baantje bij de dassenfabrikant. Dit spoorde hem aan om zijn eigen stropdassen te gaan ontwerpen, echter bleef het hier niet bij, er ontstond een complete herencollectie. Niet veel later kwam er ook een assortiment voor dames. Ralph Lauren zag veel meer mogelijkheden en is zich daarom ook gaan focussen op de interieurmarkt. Kortom, Ralph Lauren staat voor stijl, innovatie en het volgen van je dromen.

Polo Ralph Lauren kenmerkt zich door kwalitatieve tijdloze basics en klassiekers

Het Amerikaanse label Polo Ralph Lauren is uniek omdat het geschikt is om zowel een casual als zakelijke outfit samen te stellen. Het merk staat bekend om haar collectie die bestaan uit veel tijdloze basics en klassiekers die zeer hoge kwaliteit bieden. Ralph Lauren is erg populair om zijn wereldwijde bereik en innovatieve ontwerpen waardoor het een grote invloed heeft op de manier waarop mensen zich kleden in de wereld. De producten, waaronder de herenkleding en dameskleding, vormen een van ‘s werelds meest erkende families van consumentenmerken. Met de verschillende items van Polo Ralph Lauren kan je je van top tot teen kleden!