Jouw top 5

Jeans

  Meer ontdekken

  Staple pieces

  Staple pieces Een goed passende jeans is essentieel en hoort in elke kledingkast. Vooral een paar goed passende blue-jeans zijn onmisbaar. Niet te wijd, en niet te smal gesneden zorgt ervoor dat dit item voor (bijna) elke gelegenheid past!

  Take a walk on the wide side

  Free your legs! Met dit paar zie je er onverslaanbaar casual uit - meer comfortabel kan het in termen van jeans niet zijn! De donkergrijze stof zorgt er ook voor dat vlekken minder goed te zien zijn. Wist je dat jeans zo weinig mogelijk gewassen moeten worden? Vooral met een laag gehalte elastaan, zoals hier, is het meestal voldoende om ze te buiten te luchten, of een nachtje in de vriezer te leggen.

  No rinse, no problem.

  Opvallende wassingen zijn niet jouw ding? Geen probleem! Met dit paar heb je geen moeite om de juiste outfit te vinden in de ochtend. Shirt, jas en coole veterschoenen - en je bent klaar voor alles!

  Rock n Roll!

  Voor degenen waarvoor het wat wilder mag, is dit exemplaar precies wat je zoekt! Met zijn losse pasvorm, geeft het je outfit die extra rock-additude!

  Blue jeans 2.0

  Het hoeven niet altijd alleen de standaardkleuren te zijn als het gaat om denim! Zelfs in beige is onze favoriete stof geweldig en heeft het in zich om een ​​echte klassieker te worden!

  Categorie van de story

  Items uit de story 228 item(s)
  ModelweergaveProductweergave
  REPLAY
  Jeans 'Jondrill'
   € 89,90
   € 99,90
   Nudie Jeans Co
   Jeans 'Tight Terry'
    € 94,90
    € 139,00