Sportschoenen voor dames30

Je hebt alle producten uit de categorie Sportschoenen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Sportschoenen

Asics sportschoenen: aangepast aan iedere sport

De Asics sportschoenen zijn de favorieten van talloze topsporters. Zij raken voornamelijk overtuigd omwille van de veerkracht, de goede ondersteuning en de bijzondere souplesse die deze schoenen bieden. Asics ging dan ook uitgebreid na welke vereisten aan specifieke sporten verbonden zijn en paste zijn schoenen daar optimaal voor aan. Bij trailrunning, bijvoorbeeld, worden onze spieren op een totaal andere manier belast dan bij een potje volleybal waar snelle korte bewegingen en sprongen elkaar voortdurend afwisselen. Het is dan ook niet geheel onlogisch dat veel Asics sportschoenen op specifieke sporten gefocust zijn, hoewel je ook multifunctionele sportschoenen kunt kopen. Stiekem doen die modellen het ook in een casual look heel goed. Het hoeft nu eenmaal niet altijd intens te zijn.

De functionele eigenschappen van de sportschoenen van Asics

Via verschillende collecties focussen de Asics sportschoenen op de noden die aan verschillende sporten verbonden zijn. In de praktijk gaat het om een zesdeling. In de lijn hardlopen is er de focus op een ideale ondersteuning, comfort, het ademen van de stof en een goede bloeddoorstroming. Bij trailrunning houdt men dan weer rekening met de risico’s die aan de losse ondergrond verbonden zijn, terwijl de modellen voor in de fitness extra grip en stijl bieden. In het geval van de sportschoenen voor padel, tennis en volleybal is de focus dan weer verplaatst op de schokdempende werking opdat je na iedere sprong opnieuw een maximale ondersteuning krijgt. Uiteraard zijn de Asics sportschoenen hier ook zo ontworpen dat je snel uit de startblokken schiet.

Ontdek de hippe stijl van het Asics sportschoeisel

Sportief en functioneel kan ook mooi zijn. Laat het net dat zijn wat de Asics sportschoenen voor dames bewijzen. Hier vind je immers bijzondere kleurschakeringen, verfrissende lijnen, unieke patronen en opvallende designs. Eén kleur, zes of elf kleuren: bij Asics kan het duidelijk allemaal. Sportieve kleuren als oranje, paars en roze schrikken jou niet af? Draag er dan een sportieve trainingsbroek en een hip shirt bij. Geldt voor jou het tegendeel? Kies dan voor een discrete schoen in een enkel kleur. Zo’n pakweg zwarte schoen combineer je vervolgens met jouw neutrale sportoutfit of trek je gewoon aan onder jouw jeans. De Asics sportschoenen zijn immers niet alleen heerlijk comfortabel maar ook casual stijlvol.