Schoenen voor dames63

Je hebt alle producten uit de categorie Schoenen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Schoenen

TIMBERLAND schoenen: robuuste look, stijlvolle schoenen

TIMBERLAND schoenen zijn schoenen die de meeste mensen automatisch met mannen in verband brengen. Nochtans brengt dit rasecht traditiemerk al sinds het begin ook een lijn voor vrouwen uit. Schoenen voor vrouwen die gemaakt zijn volgens dezelfde principes en looks die je kent van de mannencollecties. Het zijn schoenen geïnspireerd door het outdoor leven en door avontuurlijke vrouwen. Schoenen die tegen een stootje kunnen en geknipt zijn voor lange wandelingen zonder ooit last van jouw voeten te krijgen. Ben je toe aan een tijdloos en chic ontwerp dat nooit teleurstelt qua duurzaamheid en kwaliteit? Dan is het assortiment TIMBERLAND schoenen bestaande uit sneakers, sandalen en zelfs schoenen met hakken exact naar wat je op zoek bent.

De TIMBERLAND schoen: een icoon

TIMBERLAND schoenen houden de nieuwste trends in de sector in de gaten zonder er de slaaf van te zijn. De algemene look van de schoenen is al decennia dezelfde en is ondertussen echt iconisch geworden. De stevige zool en bruine kleur zijn dan ook kenmerkend voor de TIMBERLAND schoenen. Deze robuuste stijl kent een eenvoudig ontwerp en heeft een vlotte pasvorm. Een opvallende speler binnen het assortiment van TIMBERLAND is de Earthkeepers collectie. In de productie van deze collectie wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van gerecycleerde materialen. Niet toevallig is het bedrijf dan ook echt begaan met het milieu. De schoenen van TIMBERLAND zijn dan ook meer dan enkel en alleen modieuze items: het zijn echte investeringen waarbij je je langdurig goed mag voelen.

TIMBERLAND schoenen combineren

De schoenen van TIMBERLAND hebben een markante look die voor sommigen moeilijk te combineren lijkt. Het tegendeel is echter waar: trek bijvoorbeeld een jeans en hoodie over jouw schoenen aan en je hebt een casual look te pakken. Iets warmere temperaturen overleven? Kies dan voor een chino en een shirt met V-hals met enkele leuke details. Valt de avond of ben je gewoon verkocht aan een stoere look? Kies dan voor een leren jasje en een jeansbroek met heavy destroyed details. Voor op kantoor kies je voor veterschoenen van TIMBERLAND of voor de laarzen samen met een nette jurk of rok. Zo maak je een casual chic outfit die op kantoor zeker niet misstaat. TIMBERLAND schoenen zijn naast kwaliteitsvol ook lekker veelzijdig.