Sneakers voor dames91

Je hebt alle producten uit de categorie Sneakers gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Sneakers

Mustang sneakers: de basis van een ultra casual look

De onmiskenbare stijl van de Mustang sneakers toont meteen aan dat ze niet alleen samengaan met de bekende jeansproducten van dit label. Onder andere het uitgebreide assortiment dat gretig overgaat van stoere hoge sneakers naar coole modellen waar je meteen in kan springen, weet dat te bewijzen. De sneakers van Mustang zijn er dan misschien wel speciaal voor zelfverzekerde cowgirls, toch zullen ook huisjesmussen of (winkel)straatavonturiers vast wel een aantal hippe modellen terugvinden. Op die manier weet Mustang dames hun sneakers alle vrijheid te bezorgen opdat zij naar hartenlust mogen combineren. Geen enkele look zal ooit nog dezelfde zijn.

Ook Sneakers van Mustang voor dames die houden van ruwheid

De Mustang sneakers benadrukken hun ruw ontwerp en hun uitgesproken stijl in iedere schoen. Toch laten ze zich niet alleen combineren met geruite overhemden en verwoestende spijkerbroeken. Voor een elegante look waar ook een tikkeltje ruwheid aanwezig mag zijn, zal je de Mustang dames sneakers bijvoorbeeld combineren met een eigentijdse poloshirt. Ook tegen leggings en een strakke jeans zeggen ze niet automatisch neen. Het bekende trendlabel lijkt dan ook aan alle vrouwen gedacht te hebben. Het maakt de Mustang sneakers immers helemaal niet uit hoe hip, cool of eigentijds jouw look is: zij zorgen altijd wel voor dat scherpe kantje in jouw outfit. Is het net dat wat jou zo inspireert aan deze Mustang sneakers? Combineer ze dan toch gewoon met de ongeslepen stijl van een oversized blazer!

Mustang damessneakers voor een vintage stijl

De damessneakers van Mustang houden het verleden voortdurend in ere. Je weet wel, die periode waar cowgirls nog echt de plak zwaaiden?! Hoewel innovatieve en creatieve elementen voortdurend aanwezig zijn, is het authentiek design nog steeds de basis voor het assortiment aan Mustang sneakers voor dames. Dat maakt deze sneakers ideaal voor het volgende festival, waar je ze draagt met een zwaaiende maxi-jurk en een leren tas. Als een echte modekameleon toon jij aan dat je niet alleen het authentieke in ere houdt, maar bovendien ook weet hoe je dat alles in een moderne sfeer moet inpassen. Klaar voor die danspasjes samen met Cotton Eye Joe? In dat geval brengen de Mustang sneakers nog een extra voordeel met zich mee. Zo mag je op de festivalweide gewoon verder genieten van het ruige comfort van jouw eigen stel Mustang sneakers!