Sneakers voor dames77

Je hebt alle producten uit de categorie Sneakers gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Sneakers

ARA sneakers: waar kwaliteit en stijl elkaar ontmoeten

De bekende en geliefde ARA sneakers ontstonden als gevolg van een arbeidsintensief proces waaraan maar liefst honderddertig bewerkingsfasen aan te pas kwamen. Het resultaat: schoenen van topkwaliteit. Steeds uniek, net zoals haar draagster. De ARA sneakers staan hierbij voor een unieke symbiose van hedendaags design en ultiem draagcomfort. Deze sneakers zijn niet alleen mooi, maar ook comfortabel. Uiteraard alles op basis van hoogwaardige en gecontroleerde materialen die ultieme wandelprestaties ongeëvenaard toelaten.

De kenmerken van de ARA damessneakers

Ultieme kwaliteit, een sublieme pasvorm en een functioneel design, dat zijn ARA sneakers. Het draagcomfort vindt zijn oorsprong in het zorgvuldig productieproces waarbij het esthetisch ontwerp een belangrijke rol speelt. De sublieme pasvorm is daar in feite slechts een onderdeel van. Het laat zich vertalen in diverse wijdten en het gebruik van flexibele materialen. Op die manier passen ARA sneakers zich aan de voet van haar draagster aan. Zonder pijntjes of andere kwellingen. Aan dat alles werden ook schokdempende en luchtdoorlatende eigenschappen toegevoegd om de belasting van het lichaam en de voet zoveel mogelijk te beperken. De schoenen zijn echte lichtgewichten, voorzien van een uitneembaar voetbed en genieten van een waterafstotende functie. Tot slot geldt ook voor de ARA sneakers: het hoge draagcomfort doet geen afbreuk aan het modieus en eigentijds design.

Hoe draag je de damessneakers van ARA?

De ARA sneakers laten zich onderverdelen in drie segmenten: de lage sneakers, de hoge sneakers en de leren sneakers. Iedere categorie brengt ook gedeeltelijk een andere kledingstijl met zich mee. Hoge sneakers passen bijvoorbeeld perfect in de casual look. Toch kunnen ze ook in een iets klassiekere stijl een speelse toets geven aan jouw outfit. Je draagt deze extra comfortabele varianten dan ook best met een spijkerbroek. Ook een casual jurkje of een skinny jeans doen het heel goed. Verkies je toch de lage ARA damessneakers? Ook deze sneakers kan je casual dragen, bijvoorbeeld in combinatie met een short en een shirt. Verkies je de lederen damessneakers van ARA? Deze ARA sneakers draag je in de iets ruigere look. Denk bijvoorbeeld aan een donkerkleurige skinny jeans, een witte shirt voorzien van een quote en een hippe pet. Hoe dan ook vind je altijd wel geschikte ARA sneakers voor jouw favoriete look.