Gabor enkellaarsjes: voor het ultieme gemak

Gabor enkellaarsjes zijn enkellaarsjes die zowel lekker aan de voet zitten als rekening houden met de heersende mode. Enkellaarsjes zijn niet voor niets zowat het populairste schoeisel op de markt en heel eerlijk gezegd: elke vrouw kan er altijd een paar meer hebben. De variant van Gabor biedt echter meer dan gewone enkellaarsjes en doet dat bovendien zonder op stijl in te boeten. Ongetwijfeld ook belangrijk is dat er keuze zat is. Ben je op zoek naar de klassieke variant enkellaarsjes, wil je liever veterlaarsjes of net de legendarische Chelsea Boots van Gabor? Bij dit Duits traditiebedrijf vind je ze stuk voor stuk terug uitgevoerd in een uitstekende pasvorm waardoor jouw voet op wolken lijkt te lopen.

De Gabor enkellaars: aandacht voor pasvorm

Gabor enkellaarsjes zijn specifiek tot ontwikkeling gebracht om jouw voet zo veel mogelijk te ontzien. De voeten van iedere mens en zeker iedere vrouw zien immers al genoeg af. Om dat zeker te bereiken ligt de focus op de ultieme pasvorm. Hoe doet Gabor dat? In de eerste plaats door uitsluitend te kiezen voor flexibele materialen die zich aanpassen aan de voet. Soepel leer, imitatieleer, nubuck en suède zijn bijvoorbeeld favorieten. Daarnaast investeert Gabor enorme bedragen en ontzettend veel tijd in innovatie. Een investering die alvast geen windeieren heeft gelegd: de speciaal door Gabor ontwikkelde rollingsoft zool garandeert een vrij en comfortabel gevoel bij het stappen. Ten slotte is er ook veel aandacht voor het lijmvrij werken en het gebruik van natuurlijke materialen.

Gabor enkellaarsjes voor elke gelegenheid

De grote kracht van enkellaarsjes? Dat is ongetwijfeld het feit dat ze zo lekker veelzijdig zijn. Ze misstaan niet in een casual outfit of op de werkvloer en doen dat ook niet tijdens een dagje uit. Ga je met de vriendinnen een stapje in de wereld zetten? Dan is dat een goed idee om dat te doen op de gedempte zool van de Gabor Chelsea Boots. Trek daar een zwierige jurk met moderne snit over aan en je bent een eyecatcher van formaat. Professioneel voor de dag komen doe je door te matchen met een dikke panty, een geklede rok en een blouse met blazer. De Gabor enkellaarsjes verlagen gevoelig de drempel om ze te dragen: ze zitten gewoon zo goed.