Kleding voor dames20

Je hebt alle producten uit de categorie Kleding gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Kleding

Review kleding maakt elke vrouw mooi en speciaal

Review kleding wordt beïnvloed door de romantiek en vrouwelijkheid van Parijs en heeft een grote schare fans onder vrouwen die verliefd zijn op de vintage stijl van de glamoureuze filmsterren, it-girls en mode-iconen uit de jaren vijftig en zestig. De ontwerpers van dit Australische designbedrijf zoeken de wereld rond naar vintage-inspiratie in Parijse vlooienmarkten en vintage-winkels in Londen en New York, geïnspireerd door de romantiek van het verleden. Authenticiteit en individualiteit, maar vooral liefde en karakter zijn de kernwaarden van alle Review kleding en zijn bedoeld om elke vrouw zich mooi en speciaal te laten voelen.

Kleding van Review voor een gestroomlijnd uiterlijk

Ben je een liefhebber van Carrie Bradshaw, dan ga je vast voor een oufit barstend van dramatische vintage bloemen en een knipoog naar de klassieke fifties glamour. Hoewel we niet allemaal zo'n ongewoon silhouet kunnen hebben, maakt Review kleding het op de een of andere manier mogelijk dit silhouet te benaderen, waardoor je uiterlijk gestroomlijnd wordt met een slank kapsel en zilveren stiletto's. Wie herinnert zich niet Marilyn Monroe met haar elegante en toch speelse uitstraling, vrouwelijk maar met een tomboyachtig kantje? Haar garderobe was gedurende haar hele carrière gevuld met een hele reeks prachtige jurken die elk haar brutale en levendige persoonlijkheid lieten stralen, en dat is precies wat Review kleding met jou doet. Vergeet de prachtige glamazon Elizabeth Taylor niet, die absoluut niet verlegen was om zich op een fel vrouwelijke manier te kleden en haar figuur in vele prachtige outfits omhulde.

Review dameskleding: schitterende combinaties van iconische filmsterren

Draag de Cherry on Top-jurk, een crème en kersenjurk die perfect is om Marilyn's blik uit de film The Misfits uit 1961 terug te halen. Kies je liever voor een echt glamoureuze, op Elizabeth Taylor geïnspireerde avondoutfit, dan combineer je een klassieke rode jurk zoals de Rumba-jurk met een witte bontstola. Of doe zoals Carrie Bradshaw en ga voor de prachtig levendige gebloemde jurkstijlen, waarin je je gegarandeerd fantastisch zult voelen. Met een stripe-shirt zoals de Aloka Top, een paar blitse oorbellen en kenmerkende make-up zie je er moeiteloos cool uit zoals Edie Sedgwick, het New Yorkse it-meisje dat eens de muze was van Andy Warhol en beroemd was vanwege haar ongelooflijke stijl. Zwarte kousen en kroonluchteroorringen behoorden tot Edie's kenmerkende looks, en die kun je met de uitgebreide collectie Review kleding makkelijk samenstellen!