Minimum kleding: eigentijdse vrijheid voor casual vrouwen

Minimum kleding kan omschreven worden als minimalistisch, rechtlijnig en casual. Drie kernwoorden die stuk voor stuk een meerwaarde zijn voor iedere garderobekast. Minimum kleding voor dames belichaamt dan ook de Scandinavische elegantie en doet dat iedere keer opnieuw met een nadruk op uitstekende materialen, doordachte ontwerpen en hartverwarmende snits. Logischerwijs bevat het assortiment dan ook heel wat pareltjes, gaande van shorts tot jacks voor ieder seizoen. Delicate kleuren, afwisselende patronen en weloverwogen materiaalmixen: ze zijn stuk voor stuk typerend voor dameskleding van Minimum.

Minimum dameskleding: kenmerken en keuze

Het is niet eenvoudig om Minimum kleding in enkele woorden te typeren. Misschien kunnen we daarom maar het beste het woord ‘tijdloos’ gebruiken. Niet voor niets behoort die eigenschap tot de filosofie van dit label. Toch is Minimum veel meer dan dat alleen. Zo gaat het tijdloze ontwerp steeds hand in hand met hoogwaardige materialen en een vriendelijk prijskaartje. De dameslijn is dan misschien maar vrij recent aan het label toegevoegd, toch blijkt het alvast een groots succes te zijn. Onder andere de jassen van knuffelige materialen en de blazers met hun ongecompliceerde look doen het heel goed. Toch vinden dames er ook gewoon elegante jurken, waarbij metallic glanzende stoffen, katoen en stevige viscose elkaar graag ontmoeten. Dat alles maakt ook een belangrijk kenmerk duidelijk: Minimum kleding ziet er niet alleen fantastisch uit, maar voelt ook gewoon zo aan!

De kleren van Minimum garanderen een optimale stijlkeuze

De stijl van dit label wordt wel eens omschreven als ‘Deense coolness’. Dat eerste woord verwijst uiteraard naar de Scandinavische roots, terwijl die coolness eerder een symbiose tussen casual en discreet omschrijft. Dat alles laat zich ook in het assortiment vertalen. Zo kan je er bijvoorbeeld perfect bloesjes en tunieken terugvinden, maar ook sweaters in een oversized formaat. Het assortiment start hier bij de basics. Dergelijke tops en sweaters kunnen dan eenvoudig gecombineerd worden met andere kledingstukken van Minimum. Broeken, poncho’s en kimono’s behoren steeds tot de mogelijkheden en geven de outfit een nobele touch. Kies je een broek in combinatie met een oversized sweater voor een casual look? Of toch maar een kimono met een leuk patroontje en daaronder een spijkerbroek en een witte top? Met Minimum kleding kan het allemaal.