Kleding voor dames43

Je hebt alle producten uit de categorie Kleding gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Kleding

Champion kleding: sportief en doorweven van de Amerikaanse cultuur

Van oudsher weet Champion kleding sporters te inspireren met een stijl die doet denken aan het Amerikaanse atletiekwezen. Het label heeft ook bij vrouwen een duidelijke focus op sport. Dat ziet men vooral terugkomen bij de shirts en tops, maar ook de basics en de broeken tonen dat goed aan. De naam Champion Authentic Athletic Apparel is misschien nog wel het beste bewijs. Toch kennen velen het label voornamelijk omwille van zijn uitgesproken ontspannen, casual en sportieve stijl. Onder andere de sweatwear is in onze contreien ongemeen populair. Maar of je nu een hippe outfit naar Amerikaans model zoekt of het ook echt sportief dragen zal, iedere keer opnieuw zal de Champion kleding haar meerwaarde bewijzen.

Champion kledij voor échte kampioenen

Met uithangborden zoals Jaira Miller bewijst men dat de Champion kleding er ook echt is voor vrouwelijke kampioenen. Zo maakt het label goede en ruime trainingsbroeken waarmee je perfect in de gym kunt verschijnen maar ook mag gaan hardlopen. De shirts en sweaters helpen het lichaam dan weer warm te houden maar hebben ook heel wat andere eigenschappen. Onder meer werd materiaal gekozen dat het lichaam voldoende laat ademen terwijl het ook de ophoping van zweet helpt tegengaan. Weet wel dat Champion kleding ook een aantal bijzondere stukken omvat. Zo’n jerseykleed, bijvoorbeeld, ziet er goed uit en wordt ook steevast door een atletische heldin gedragen, maar op sportief vlak zijn er natuurlijk veel comfortabelere keuzes mogelijk.

Champion vrouwenkleding: met superkrachten

Is jouw superkracht niet op sportief vlak te situeren? Is jouw unieke stijl de kracht die jou zo super maakt? Ook dan is de Champion kleding de ideale keuze. Zeker indien je houdt van een onomwonden stijl met het nodige sportgehalte en een casual kwinkslag. De topjes draag je bijvoorbeeld bovenop een short, met een hippe hoodie erbovenop. Maar ook andere combinaties zijn mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rood shirt in combinatie met een witte stoffen broek? Nog even de lippen tuiten, een dot in het haar en je komt niet alleen sportief maar ook heerlijk sexy voor de dag. Laat het dan ook duidelijk zijn: met Champion kleding is het onderstrepen van jouw superkrachten opnieuw een stuk eenvoudiger geworden.