Jeans voor dames136


G-Star jeans: de stoerste spijkerbroek voor dames

Met een paar G-Star jeans in huis heb jij altijd de beste basics bij de hand. De spijkerbroeken van dit merk zijn namelijk gemakkelijk te combineren met alle andere items in je kledingkast. Dat komt door de veelzijdige look van G-Star. De ontwerpers van het merk willen vooral stoere items creëren, maar zorgen er ook voor dat de laatste trends allemaal terug te vinden zijn in hun designs. Daarnaast hebben ze erg veel aandacht voor de pasvorm van de jeans. Je moet je namelijk helemaal op je gemak voelen in de originele designs van G-Star. Dat zit helemaal goed, want G-Star jeans bewegen soepel met je mee, maar accentueren je natuurlijke vormen ook als geen ander.

De verschillende G-Star jeans voor dames

De beste G-Star jeans voor iedere dag zijn de skinny jeans van het merk. Deze hebben een lekkere strakke pasvorm en zijn neutraal genoeg om ze met iedere stijl te kunnen combineren. Ze ogen net wat stoerder wanneer je een model met scheuren en rafels uitzoekt. Ook high waisted skinny jeans zijn helemaal in. Deze komen tot je taille en zien er daardoor erg vrouwelijk uit. Houd je niet van strak maar van lekker baggy? Dan zijn de boyfriend jeans een goede keuze. Deze vallen wijd en zien er ook nog eens super stylish uit. In de zomer heb je ook genoeg G-Star jeans om uit te kiezen. Houd het luchtig met een van de vele denim shorts van het merk. Voor welke pasvorm je ook gaat: je hebt de keuze uit talloze wassingen. Van donkerblauw tot zwart en grijs.

Combineer jouw G-Star dames jeans

G-Star jeans zijn ideaal voor de casual look. Ze zien er namelijk ontzettend leuk uit wanneer je ze combineert met een simpel T-shirt en een paar sportieve sneakers. Ga dan wel voor een shirt met wat kleur om je outfit iets meer op te laten vallen. De boyfriend jeans van het merk kan je juist aankleden met een paar elegante hakken. Zo creëer je een look die zowel mooi vrouwelijk als lekker stoer is. Een getailleerde top maakt de outfit compleet. De high waisted jeans zijn ideaal voor zakelijke gelegenheden. Combineer de G-Star jeans met een blouse om je helemaal professioneel te voelen.