Jassen voor dames32

Je hebt alle producten uit de categorie Jassen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Jassen

Colmar jas: gezellige verwarmers voor ieder seizoen

De ideale compagnon om zelfs de meest stormachtige herfst moeiteloos mee door te komen vind je in een Colmar jas. Toch weten ze ook tijdens de koudere wintermaanden heel eenvoudig hun mannetje te staan. Uiteraard doen ze dat steeds in alle stijl, terwijl ze via hun verscheidenheid aan kleuren ook wat vrolijkheid toevoegen aan die donkere seizoenen. Het assortiment aan Colmar jassen bestrijkt hierbij verschillende domeinen. Voor de lente- en herfstperiode zijn er bijvoorbeeld de vrolijke tussenjassen, terwijl de winterperiode er dan weer een is voor de Colmar gewatteerde jassen. Tot slot zijn ook Colmar blousons, parka’s en donsjassen in het assortiment begrepen.

Hoe draag je een Colmar jas?

Een Colmar jas voelt zich thuis in verschillende stijlen en laten zich dan ook eenvoudig combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een donkerblauwe tussenjas die je draagt bovenop jouw wit-zwart streepkleed? Ideaal voor een druilerige doch warme lentedag. Toch kan je zo’n tussenjas ook combineren met een spijkerbroek en een shirt, hoewel een variant met een lichtere kleur dan aangewezen is. Vergeet echter toch niet gewoon te spelen met stijlen en kleuren. Een roze winterjas bovenop een zwarte broek staat echt niet mis! Mag het allemaal wat stijlvoller zijn? Kies dan voor een neutrale tussenjas bovenop een bruinleren kokerrok. Een hemd maakt het helemaal af, zeker als je de kraag slim tot uiting laat komen. Nu nog even een weloverwogen stel hakken en je zal vast alle aandacht naar je toe weten te trekken zonder dat jouw zakelijke look op enig vlak hoeft in te boeten.

De geschiktheid van een Colmar jas

Een Colmar jas is er voor dames die weten wie ze zijn en wat ze willen. Daarom focust dit jassenlabel op kwaliteit en functionaliteit. Alleen zo kunnen diezelfde dames vertrouwen op hun Colmar jas. Toch is deze jas er niet alleen één van kwaliteit, maar ook van stijl. Die modieuze stijl brengt dit merk door te kiezen voor een verscheidenheid aan kleuren, modellen en lengtes. Bruin, groen, zwart of knalrood? Geen probleem! Zowel het ontwerp als het kleurgebruik zijn aangepast aan de seizoensgebonden trends waardoor je steeds eigentijds en zelfzeker voor de dag komt. Anderzijds kiest dit label ook voor neutrale varianten die het goed doen in een casual en zelfs elegante stijl. Ook op kantoor is de Colmar jas hierdoor een welgekomen gast.