Kendall voor ABOUT YOU – nu live5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Chelsea boots: een allround talent voor gevarieerde dames

Met een paar goede Chelsea boots weet je altijd dat je goed zit. Hiervoor hoef je ze lang niet alleen met een speelse kanten jurk of een skinny jeans te combineren. Er zijn immers heel wat mooie en bijzondere variaties op dit model, waarbij de lichte suède modellen met contrasterende rubberen banden bijvoorbeeld als echte eyecatchers fungeren. Natuurlijk maakt zo’n ruime keuze aan Chelsea boots de opdracht er lang niet altijd eenvoudiger op. Gelukkig zijn er enkele stijltips die jou in een handomdraai tot hipste meid op enkellaarsjes omtoveren.

De kenmerken van deze enkellaarsjes

De Chelsea boots ken je dan misschien wel voornamelijk van de herenuitrusting, toch weet het model al enige tijd dames hun harten sneller te doen slaan. Het handelsmerk is altijd de rubberen bandinzet aan de enkel, net zoals de platte wijde hak dat is. Dat laatste maakt het model bovendien ook extra comfortabel. Zo kan je natuurlijk extra lang stijlvol doorgaan, ongeacht of dat nu op het kantoor of tijdens een lange wandeling door het park is. In het tweede geval combineer je het model natuurlijk met een kokerrok, een witte bloes en donkere panty’s. Waar je ze ook draagt: steeds opnieuw bieden de Chelsea boots een nonchalante en ontspannende stijl.

Stijltips voor enkellaarsjes

Waar de veelzijdigheid van de schoen misschien in het nadeel speelt van het kiesvermogen, brengt het echter de eenvoudige combineerbaarheid als grootste voordeel met zich mee. De Chelsea boots kan je dan ook gewoon combineren op basis van jouw eigen voorkeuren. Zo sluiten ze perfect aan in combinatie met een zwarte jeans met scheuren maar doen ze het ook met een ruimzittend shirt. Voor wie fan is van een vrijpostige hippie-look, is een combinatie met een korte gebloemde jurk, een zonnebril en een suède vest met allerhande franjes een geweldige stijltip. Voor de casual look komt men dan weer uit bij een skinny jeans, een blazer en een effen zwart-wit shirt. ’s Avonds voeg je hier enkel nog een brede armband en een prangende ketting aan toe en je bent klaar om te feesten tot in de vroege uurtjes. Fan van deze enkellaarsjes omwille van het stoer karakter dat ze ook aan heren bezorgen? Dan combineer je jouw Chelsea boots toch gewoon met een leren bikerjack!