KENDALL voor ABOUT YOU - 4 december 18:005

Nog maar:00uur00min00sec
Badpak kleedjes17
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Speciaal assortiment
Motief
Soort bandjes
Cup soorten
LingaDore Badpakjurk in Beige

LingaDore

€ 49,95
Beschikbare maten: S, M, L, XL, XXL, XXXL
Ulla Popken Badpakjurk in Gemengde kleuren
Nieuw
Curvy

Ulla Popken

€ 69,99
Beschikbaar in vele maten
PayPalMasterCardVISABancontactAfterPayDiscoverDiners ClubDHLbpost

Badpakjurken: hét aantrekkelijk alternatief voor de bikini

Lang niet alle dames zijn reeds bekend met badpakjurken. Het betreft dan ook een vrij nieuw concept dat echter steeds sneller aan belang wint. Het concept werd geïnspireerd door de badpakmode van de vroege jaren ’20. Toen verscholen badende dames zich wel vaker onder een jurk. Vaak ging het om eenvoudige modellen die het vrouwelijk lichaam niet al te veel benadrukten. Vandaag de dag is die situatie natuurlijk volledig anders. Hoewel trendy prints en vrouwelijke accenten steeds aanwezig zijn, is die verhullende werking nog steeds onderdeel van het DNA.

Wanneer is een badpakkleedje een goed idee?

Badpakjurken zijn een ideale keuze voor meiden wiens gedroomde strandfiguur nog geen realiteit is. Ze zijn dan ook voorzien van vormgevende effecten die probleemgebieden goed verbergen. Badpakjurken worden dan ook vaak gedragen door meiden die bikini’s te onthullend vinden terwijl ze badpakken dan weer als saai en beperkend zien. Zij vinden dan hun heil in deze badpakjurken met modieuze tonen, opvallende ontwerpen en allerhande handigheden zoals brede bandjes en zachte afneembare cups. Bovendien zijn deze jurken ook geschikt voor meiden die lang niet alleen op het strand willen zonnen of in het water willen plonzen. De hippe vormgeving met A-lijnrokken en mooie plooien maakt het geschikt voor een zomerse wandeling. Vooral in combinatie met een trendy zonnehoed, een grote zonnebril en een leuk stel sandalen, zal je ook onderweg met jouw looks pronken.

Diverse soorten badpakkleedjes

De keuze aan badpakjurken lijkt soms wel eindeloos. Toch gaat het assortiment van start met klassieke jurken die niet al te veel op willen vallen. Vooral indien ze donkere kleuren en verticale strepen gebruiken, zijn die modellen er voor dames die wat extra’s willen verbergen. Nadien zijn er de kleurrijke varianten die voorzien zijn van leuke patronen. Denk bijvoorbeeld aan schelpen, vlinders of moderne streeppatronen. Voor dames die sensueel voor de dag willen komen, zijn er soepele uitlijningen waarbij het decolleté wordt benadrukt. Soms zijn diezelfde modellen ook voorzien van een bovenrits, opdat je zelf kan beslissen hoeveel je al dan niet prijsgeeft. Ook hoge beenuitsnijdingen zijn hier een must, terwijl sensuele lijnen de aandacht verleggen naar waar jij het hebben wilt. Het toont aan dat badpakjurken er lang niet alleen zijn voor dames met probleemgebieden, integendeel.

België
*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG