KENDALL voor ABOUT YOU - 4 december 18:005

Nog maar:00uur00min00sec
Strandkleedjes186
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Speciaal assortiment
Materiaal
Motief
Details
LASCANA Strandjurk in Zwart
Tip

LASCANA

vanaf € 59,90
Beschikbaar in vele maten
LASCANA Strandjurk in Zwart

LASCANA

vanaf € 39,90
Beschikbaar in vele maten
PayPalMasterCardVISABancontactAfterPayDiscoverDiners ClubDHLbpost

Strandjurkjes: de meest populaire outfit voor een zomers avontuur

Ze zijn net zo zomers als het zand, de zon en de zee: stijlvolle strandjurkjes zijn onmisbaar voor seizoensgerichte fashionista’s. Ieder jaar opnieuw lijken ze kleurrijker te worden dan ooit tevoren. Een trend zoals men het ook herkent bij andere zomerse outfits. Uiteraard zitten de trendy prints daar zeker voor iets tussen. Natuurlijk blijft de keuze vrij om al dan niet voor een tijdloos exemplaar te gaan. Belangrijk is echter wel dat je een model kiest die volledig afgestemd is op jouw figuur, jouw type en jouw voorkeuren. Gelukkig hebben strandjurkjes alles in huis om dat waar te maken, gaande van een discrete midi-lengte tot een miniversie of een extravagante maxi-look. In zo’n ruim assortiment zal je vast jouw favoriet zomerkleedje terugvinden.

Jouw strandkleedje kiezen

Welke strandjurkjes ideaal zijn voor jou, is afhankelijk van verschillende factoren. In de eerste plaats staat het doel centraal. Draag je het strandjurkje enkel tijdens het wandelen van de wagen naar het strand? Dan zal een eenvoudiger model misschien wel volstaan. Dunne materialen die zelfs een beetje transparant zijn, kunnen hier zeker door de beugel. Wanneer je het kleedje daarentegen ook wilt dragen tijdens het winkelen in jouw favoriete badstad, moet je het functioneel karakter ook met de nodige stijl vereenzelvigen. Hier kan je kiezen voor echte blikvangers boordevol zomerse kleuren. Mini, midi of maxi? Die keuze is volledig vrij, net zoals dat het geval is voor korte of lange mouwen, riemen of een strapless versie.

Stijladvies voor het dragen van een strandkleedje

Van een strandjurkje krijg je het pas echt zomers warm wanneer het weloverwogen gecombineerd wordt met andere hedendaagse kledingstukken. Enige voorzichtigheid is echter wel geboden. Onder een strapless jurk draag je bijvoorbeeld geen bandjes. Datzelfde geldt natuurlijk voor de modellen waar schouders en nek ontbloot worden. Sandalen doen het over het algemeen heel goed onder strandjurkjes. Aangezien strandjurken vaak kiezen voor zomerse prints, kom je al snel uit bij de kleurrijke modellen. Een hippe zonnehoed, enkele leuke sieraden en een fikse zonnebril maken het dan helemaal af. Toch hoeven die laatsten niet per se van de partij te zijn: niet alleen kan ook eenvoud sieren, bovendien maakt dat het strandavontuur er vaak een stuk eenvoudiger op. Houd ten slotte ook rekening met jouw vormen. Donkere kleuren strandjurkjes doen het bijvoorbeeld heel goed bij dames met een maatje meer en maximaal stijlgevoel.

Populaire merken in deze categorie
Strandkleedjes van LASCANAStrandkleedjes van BEACH TIMEStrandkleedjes van MYMOStrandkleedjes van ESPRITStrandkleedjes van s.Oliver
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
België
*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG