Skip to main content

Ontdek onze SEIZOENSKORTINGEN: Tot wel -70%5


Ted Baker: eigentijds en echt Brits

Ted Baker is een Brits kledingmerk dat al jarenlang een fraai aanbod aan kwalitatieve kledij biedt voor zowel mannen als vrouwen. Als sinds het ontstaan van het merk stonden kwaliteit, aandacht voor details en zelfs een tikkeltje humor centraal bij de ontwerpen. Een persoonlijke aanpak bij elk kledingstuk is een van de kernwaardes van Ted Baker, en dat komt in het hele aanbod duidelijk naar voren. Oorspronkelijk behoorde enkel kleding voor mannen tot het aanbod, maar tegenwoordig maken ook vrouwenkledij en accessoires daar deel van uit. Daarbij zorgen de duurzame procedures, het gebruik van eenvoudige materialen en een zuinige aanpak ervoor dat Ted Baker een populair merk voor eigentijdse mode is geworden.

Van casual tot formeel

Het aanbod van Ted Baker is zo uitgebreid dat je outfits voor iedere dag kunt vinden. Zowel mannen als vrouwen kunnen er terecht voor casual kleding en formele items. Zo kunnen mannen stoere T-shirts kopen, maar ook stijlvolle overhemden met een opvallende print. Tussen de collecties vind je ook een aantal basics die je eindeloos kunt blijven combineren. De kostuums zijn een perfecte mix tussen formeel en speels. De jasjes en broeken van Ted Baker zijn dus voor iedereen die zich net wat anders wil kleden. Vrouwen kunnen stralen in elegante avondjurken die bijna allemaal een in het oog springende print, kleur of textuur hebben. Dankzij de collecties met sportkleding, badkleding en loungewear kan je op ieder moment van de dag Ted Baker designs dragen.

De classy accessoires van Ted Baker

Het merk pakt uit met een breed gamma aan handige, stijlvolle accessoires voor zowel mannen als vrouwen. De riemen voor mannen bestaan uit echt, kwalitatief leer en komen in verschillende kleuren en modellen. Ook sokken en handschoenen behoren tot het aanbod, vaak met een vrolijke print. Een outfit afwerken kan dan weer met een zonnebril van het merk. Voor vrouwen zijn de sjaals, schoenen en tassen een perfecte keuze. Voor alle accessoires geldt dat je ze zowel klassiek als modern kunt dragen, het ligt vooral aan jouw styling. Er is één ding zeker: het assortiment verveelt nooit. Ted Baker heeft namelijk genoeg te bieden voor stijlvolle heren en dames die houden van mode met een twist.