One Teaspoon
8 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
One Teaspoon
Jeans
  € 84,90
  € 109,00
  One Teaspoon
  Rok
   € 74,90
   € 129,00
   One Teaspoon
   Jeans 'LEGENDS'
    € 139,00
    One Teaspoon
    Jeans 'FREEBIRDS'
     € 94,90
     € 139,00
     One Teaspoon
     Tuinbroek jeans
      € 129,00
      € 219,00
      One Teaspoon
      Jeans
       € 89,90
       € 99,90
       One Teaspoon
       Jeans 'bandits'
        € 79,90
        € 119,00
        One Teaspoon
        Jeans
         € 84,90
         € 109,00

         OneTeaspoon: het excentrieke merk voor passionele mensen

         OneTeaspoon werd in 2000 opgericht door de Australische designer Blakely Jamie. Het verhaal gaat dat Jamie Blakely op het idee voor de bijzondere naam kwam toen hij in een klein café aan het brainstormen was over zijn nieuwe zaak. 'One teaspoon' was wat op de zijkant van zijn koffiemok te lezen was, 'één theelepel'. Hij was zo vastberaden dat hij, zelfs zonder startbudget en met één theelepel in de hand, toch besloot om door te zetten. Door maar liefst drie jobs te combineren, kon hij alsnog een schamele drieduizend dollar bijeen sparen om zijn eerste ontwerpen onder de aandacht te brengen. Het bleek een schot in de roos te zijn. Sindsdien volgden maar liefst negentig collecties en een razendsnelle groei.

         Eigenzinnig zijn hoort erbij

         OneTeaspoon profileert zich altijd als een tikkeltje anders. De kledinglijn is in alle opzichten uniek en laat zich niet inspireren door, laat staan vergelijken met, andere modelabels. Het label komt dan ook voortdurend met opmerkelijke prints en ontwerpen op de markt. Dat geldt voor alle uitgebreide collecties die het merk presenteert, met onder andere veel denim, jurken, jassen, T-shirts en broeken. Die kleding is steeds gericht op iedereen die toch een tikkeltje apart is. Om die reden zijn ook geen twee ontwerpen die op elkaar lijken. Het resultaat? Je houdt ervan of je vindt het net weer iets té eigenwijs. Hoe dan ook, er is altijd wel een kledingstuk te vinden dat in alle opzichten aan je wensen voldoet. Van een bloes met perfecte pasvorm en nonchalante afwerking tot denim shorts met een afgepeigerde look die mid waist aansluiten: OneTeaspoon heeft het allemaal.

         Hoogwaardige kleding van OneTeaspoon

         Alhoewel de diverse kledingstukken van dit label zo sterk van elkaar verschillen, hebben ze in hun essentie altijd weer hun ongeziene kwaliteit gemeen. Het streven om eigenwijsheid uit te stralen hoeft immers niet te betekenen dat afbreuk wordt gedaan aan het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en moderne productietechnieken. Zo wordt bijvoorbeeld gekozen voor denim van de hoogste kwaliteit, afwerking op basis van leer en ontwerpen waarin rekening wordt gehouden met de weerbaarheid van de gekozen stof. Ongeacht voor welk exemplaar je ook kiest, met OneTeaspoon ben je iedere keer opnieuw zeker van kwaliteit.

         Naar boven