Oh Yeah!
10 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
Oh Yeah!
Shirt 'small bee'
  € 19,90
  € 29,90
  Oh Yeah!
  Shirt 'Leo heart'
   € 29,90
   Oh Yeah!
   Shirt 'Peonie'
    € 24,90
    € 29,90
    Oh Yeah!
    Oversized jurk 'coachella'
     € 39,90
     Oh Yeah!
     Sweatshirt 'offline Rosé'
      € 23,90
      € 59,90
      Oh Yeah!
      Shirt 'SuperHoney Box'
       € 23,90
       € 29,90
       Oh Yeah!
       Sweatshirt 'pop love'
        € 39,90
        € 59,90
        Oh Yeah!
        Shirt 'ice heart'
         € 25,90
         € 29,90
         Oh Yeah!
         Shirt 'Honey'
          € 25,90
          € 29,90
          Oh Yeah!
          Shirt 'offline'
           € 29,90

           Oh Yeah!: het creatief label met spatten van levensvreugde

           Oh Yeah! is een internationaal modemerk waarbij de levensvreugde centraal staat. Het label werd opgericht door Tim Euler en Susanne Weber-Euler en geniet erkenning door talloze ontwerpers en kunstenaars die de kleurrijke bemanning graag ondersteunen. Het resultaat van die unieke samenwerking? Bijzondere kledingstukken waarbij wereldwijde invloeden aanwezig zijn en genieten van talloze spatten van vreugdevolle kleuren. “Easy to wear” staat centraal bij alle tops en (sweat)shirts. Oh Yeah! is creatief zonder al te veel franjes en is gezegend met een comfortabel design waar je maar graag je huid mee in contact laat komen. Jaarlijks komt het label met vier collecties op de markt die in meer dan 170 verkooppunten in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België worden verkocht.

           Draag de levensvreugde met Oh Yeah!

           Bij Oh Yeah! wordt steeds gekozen voor een unieke collage van vreugdevolle prints. Onder andere de schilderkunst, de popcultuur, belangrijke citaten, bekende graphics en de rock ’n roll-esthetiek komen aan bod. Steeds getooid in uiteenlopende kleuren waarbij de spatten van kleur de levensvreugde symboliseren. Die levensvreugde ziet men onder andere terugkomen op de bubble gum shirts, de sweaters met regenboogkleuren en de sierlijke jurken boordevol sterren. De ontwerpers lieten zich onder andere inspireren door de hedendaagse kunst, de subculturen, de muziek en de mondiale invloeden in de mode. Lang niet ieder kledingstuk laat zich kenmerken door de ultieme aanwezigheid van spatkleuren. Zo zijn er bijvoorbeeld ook sweatshirts of jurken waarbij slechts een subtiele toevoeging werd aangebracht. Op die manier weet dit label kleding te produceren dat aansluit bij diverse stijlen. Zelfs in het kader van een casual kantoorlook heeft het enkele kledingstukken in z’n mars. Toch blijft het levensgenot echt wel de kern van zijn bestaan.

           Vreugde is er voor iedereen

           Omdat niet alleen de consument de vreugde des levens dragen mag, kiest dit label voor eerlijke arbeidsomstandigheden. Voor hen geen productie in een verafgelegen land maar wel gewoon bij ons in de Europese Unie. Aan de meest aangename arbeidsomstandigheden, voor een eerlijk loon en naar Europese kwaliteitsstandaarden. Volgens hen geeft dat een leuker product en velen beamen dat natuurlijk. De kwalitatieve productie merk je natuurlijk ook bij het dragen van de shirts, jurken en sweatshirts. Wasbeurt na wasbeurt blijven ze dan ook meegaan, waardoor je er extra lang van kan genieten. Dit label combineert haar creatief handschrift, haar liefde voor mensen, de vreugde van het ontwerpen en de kwaliteit van haar productie in een enkel product. Zij zijn niet alleen Oh Yeah! maar doen het ook gewoon Oh Yeah!

           Naar boven