eksept
48 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

eksept: met een onconventionele stijl op weg naar succes

Het verhaal van eksept begint in de jaren negentig in Den Bosch wanneer het gelanceerd wordt als eigen merk van retailketen Shoeby. Shoeby is een van de meest succesvolle en bekendste ketens van Nederland en werd eind de jaren ’80 opgericht door Mieke en John van Deursen. Voor een aantal jaren lag het label stil, maar daar kwam in 2015 verandering in. Een jong en gepassioneerd team ontwerpers blies het nieuw leven in en slaat met het concept flinke gensters. De exclusieve damesmode van eksept staat voor het idee van “no bullshit”. Met de vinger aan de pols van de nieuwste trends en een casual stijl van hoge kwaliteit zijn ze bezig aan een internationaal succesverhaal.

eksept: trendy it-stukken voor de moedige modeliefhebber

De casual streetwear stijl van eksept gaat fel tegen de mainstream in qua ontwerpen en algehele uitstraling. Niet toevallig is de naam van het label ook een alternatieve spelling van “except”. De uitzonderlijke damesmode van dit alternatieve merk is een tikje rebels en een vleugje provocerend. Typisch zijn de keuze voor onconventionele ontwerpen die via innovatie cuts en sterke prints de vrouwelijke pasvorm benadrukken. De ontwerpers van deze modelijn tonen vaak de nodige durf, maar de kleding blijft wel degelijk ten allen tijde draagbaar en geschikt voor dagelijks gebruik. Er wordt gewerkt met alle mogelijke kleuren en vaak gespeeld met moderne interpretaties van het aloude bloemenpatroon. De mode van eksept is een echte city look die voor heel wat diverse gelegenheden gepast is.

Kwaliteit verenigen met individualiteit

Het individu is het uitgangspunt van eksept. De doelstelling van bij de start is echter altijd geweest om dat streven in één adem met kwaliteit te noemen. Veel aandacht gaat naar het comfort en een goede pasvorm. Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over een gebrek aan variatie. Er is een brede selectie klassiek aandoende basics om te combineren tot een comfortabele elegante stijl, maar tevens ook trendy streetwear met karakter. In het assortiment van dit fashion label vind je vrouwelijke blouses tot casual shirts tot denim rokken terug. Geknipt voor het leven van elke dag van de moderne vrouw die een rijkgevuld en divers bestaan leidt. De mode van eksept hoort geen uitzondering in jouw garderobe te zijn.

Naar boven