Chantelle
19 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren

Chantelle: prachtige lingerie produceert met vakmanschap

Het lingeriemerk Chantelle brengt moderniteit, vakmanschap en kennis samen in haar lingerie collecties met als belangrijkste doel om vrouwen zich beter te laten voelen in geesten lichaam. De stijl van het merk wordt getypeerd door eigentijds en conceptueel. Dit betekent dat het merk tijdloze en authentieke ontwerpen produceert die veel emoties met zich meebrengen door de artistieke benadering waarmee Chantelle haar producten ontwerpt. Het merk is geliefd over de hele wereld vanwege haar perfect passende vrouwelijke lingerie met een Frans tintje wat zich uit in elegantie en allure waar de Fransen bekend om staan. Het merk richt al langer dan een eeuw op het ontwerpen van sexy, chique en verleidelijke lingerie die ook nog eens comfortabel zit. Welke vrouw wilt dit nou niet?

Chantelle: het merk dat startte met korsetten en uitgroeide tot een wereldspeler

Het merk dat aan het eind van de 19de eeuw startte met een produceren van korsetten die gemaakt werden van elastische stoffen is vanuit de Franse champagnestreek uitgegroeid tot een van de meest bekende en geliefde lingeriemerken over de hele wereld. Het Franse merk Chantelle staat erom bekend dat het altijd blijft verrassen in nieuwe collecties. Zo houden ze ervan om te experimenteren in de collecties maar zullen ze altijd blijven produceren vanuit de gedachte dat de lingerie draagbaar en goed past met een verleidelijke sexy elegantie waar elke vrouw van houdt. Dit realiseert het merk door altijd te werken met de fijnste materialen. Chantelle is werkelijk in alle opzichten een betrouwbaar merk met Franse allure door haar diverse collecties en hoge kwaliteit.

Chantelle: Franse allure

Het Franse merk staat voor elegantie, stijl, verleiding en allure. Een vrouw die het prachtige merk draagt voelt zich op en top vrouw en super zelfverzekerd. Dit is dan ook de kracht van het merk. Chantelle gebruikt spannende en sexy details in haar collecties van BH’s, slips, strings en hipsters in verfijnde kleuren en stoffen. Het Franse merk gebruikt voor alle collecties hoge kwaliteit. Draadloze gladde elastische stoffen worden gebruikt voor de transparantie lingerie en shapewear. Chantelle zorgt ervoor dat je je elegant en verleiding voelt maar heeft tegelijkertijd een chique uitstraling.